Truca'ns !! 972 108 738

ITALIA DEL NORD Anada autocar 1 nit en ruta i tornada en avió (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Trasllats aeroport GRO/BCN - escola
- Estada en confortables hotels *** a Montecatini i Lido Jesolo ó hostel a Florència en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Florència, Venècia i Verona
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Itàlia - GRO/BCN.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: ORIGEN – PISA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a Pisa. Nit en ruta a l’autocar.

DIA 2on: PISA – FLORÈNCIA
Arribada pel matí a Pisa i visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. A continuació, seguirem el trajecte fins arribar a Florència per tal de trobar-nos amb el guia local qui ens donarà una explicació històrica-turística de la capital toscana tota la tarda. Sopar i allotjament.

DIA 3er: FLORÈNCIA
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per tal de continuar visitant la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Veccio... A la tarda, temps per pujar fins a la Piazzetta de Miquelàngel i observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 4art: FLORÈNCIA – FERRARI – VENECIA
Esmorzar i sortida en autocar cap a Maranello per tal de visitar el museu de la famosa marca automobilística. Acabada la visita, prosseguirem el trajecte en direcció nord cap el centre turístic de Lido di Jesolo. Sopar, temps per conèixer l’ indret i allotjament.

DIA 5è: VENÈCIA
Esmorzar i sortida cap a Punta Sabionni on es podrà prendre el vaporetto per tal de dirigir-nos a Venècia a través de la llacuna veneciana. Arribada, trobada amb el nostre guia local qui ens descobrirà la historia i bellesa d’aquesta gran ciutat amb la Plaça i basíl.lica de San Marc, l’imponent Palau Ducale, l’alçada del Campanile i el preciós indret on es troba el Ponte de Rialto. Al capvespre, retorn amb vaporetto. Sopar i allotjament.

DIA 6è: VENÈCIA – VERONA – LLAC GARDA – GRO / BCN
Esmorzar i sortida en autocar cap a Verona on ens reunirem amb el guia local per gaudir del coneixement de la ciutat en la que William Shakespeare s’inspirà en la seva famosa obra. En acabat, continuarem cap el llac de Garda per conèixer la població turística de Sirmione i prendre posteriorment l’avió cap a GRO/BCN. Trasllats en autocar cap a l’escola.

Nota: La visita a Sirmione quedarà supeditada a l’horari d’avió.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aérea. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies