Truca'ns !! 972 108 738

JORDANIA I JERUSALEM

Avió anada i tornada (8 dies)

Mapa del recorregut

Què inclou i no inclou

INCLOU:

- Trasllats lloc d’origen – aeroport de Barcelona – lloc d’origen.
- Bitllet avió línia regular Barcelona – Amman.
- Bitllet avió línia regular Tel Aviv – Barcelona.
- Estada en Hotel 5* al centre de Amman en habitacions dobles amb bany/dutxa.
- Hotel 4* en el centre de Jerusalem en habitacions dobles amb bany/dutxa.
- Modern autocar per efectuar tots els trasllats, visites i excursions a Jordània i Israel.
- Entrades en tots els llocs indicats i totes les visites incloses i 4X4 al desert de Wadi Rum i bany al Mar Mort.
- Espectacle nocturn d’encesa d’espelmes al temple de Petra.
- Guia acompanyant professional de Rigatours durant tot el viatge.
- Guia professional en castellà a Jordània.
- Guia professional en castellà a Israel.
- Visat entrada a Jordània.
- Visat entrada a Israel.
- Règim de pensió completa indicada a l’itinerari.
- Aigua mineral inclosa en tots els àpats.
- Assegurança turística - mèdica i de cancel·lació del viatge.
- Taxes d’aeroport.
- Iva i impostos.
- Propines als guies i xofers.

NO INCLOU:
- Begudes als àpats. (a banda de l’aigua mineral que ja hi és inclosa)
- Altres activitats no mencionades.
- Extres en hotels i restaurants.
- Maleters als hotels.
- Propines.

Notes: L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A VIATJAR: PASSAPORT EN REGLA VALIDESA MÉS 6 MESOS 

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r. 06/MAIG LLOC ORIGEN – AEROPORT BARCELONA – AMMAN
Sortida en autocar del lloc d’origen a l’hora per concretar per dirigir-nos cap a l’aeroport de Barcelona, terminal nova T1 on efectuarem el check-in de les maletes als mostradors de la companyia Royal Jordanian. Sortida amb vol directe a les 16:35h cap a Amman. Sopar a bord de l’avió. Arribada a les 22:00h, recollida de maletes i tràmits de frontera. En acabat, trobada amb el nostre guia en espanyol qui ens donarà la benvinguda al país i a la ciutat i ens conduirà fins el nostre autocar per carregar les maletes i sortir cap el centre d’Amman. Arribada al nostre hotel, repartiment de claus i instal·lació en les nostres habitacions. Allotjament.

Dia 2n. 07/MAIG AMMAN – WADI RUM - PETRA
Esmorzar a l’hotel aviadet. Al matí ens reunirem amb el nostre guia local per tal de realitzar una panoràmica de 08:00h a les 10:00h amb l’autobús i guia local. Amman és la capital de Jordània on es destaca el centre comercial, industrial i administratiu del regne. És una de les ciutats àrabs més lliberals i occidentalitzada.

Acabada la panoràmica amb el guia, ens dirigirem cap al desert de Wadi Rum per tal de fer una excursió en 4X4 per l’incomparable vall de Wadi Rum, probablement un dels paisatges desèrtics més espectaculars i diversos del món. Va ser precisament aquí, entre parets verticals, arcs de pedra i dunes vermelles on es va forjar la llegenda de Lawrence d’Aràbia.
Aquesta excursió ens permetrà veure impressionants formacions rocalloses de centenars de metres d’alçada, dunes de sorra vermella i horitzons desèrtics infinits en un dels paratges desèrtics més extraordinaris del planeta.

Dinarem en una Haima en mig del desert a base de la seva especialitat: plat típic fet amb carn enterrada sota terra, d’una tendresa espectacular.

Seguidament, ens dirigirem cap a la ciutat Nabatea de Petra per tal de fer un primer contacte amb l’anomenada “petita Petra” i agafar així una idea del que ens espera per l’endemà.

Finalment, anirem cap el nostre hotel per instal·lar-nos en les habitacions, sopar i descansar.

Dia 3r. 08/MAIG CIUTAT NABATEA DE PETRA (PATRIMONI DE LA UNESCO)
Esmorzar bufet a l’hotel i temps tot el dia per la visita de Petra, antiga capital del regne nabateu durant més de tres segles. Situada estratègicament al cor d’un inexpugnable laberint muntanyós i amb un control excel·lent de les rutes caravaneres del nord-oest d’Aràbia, Petra es va convertir en un dels emporis comercials més importants del Pròxim Orient.

En primer lloc recorrerem a peu l’estret camí a través del congost fins l’espectacular façana del Tresor. La vista d’aquesta magnífica obra apareixent entre les estretes i ombrívoles parets del congost és un d’aquells moments inoblidables que justifica el viatge. Continuarem la visita tot seguint el curs de la vall on es situa el centre de la ciutat nabatea. Durant el trajecte veurem, entre d’altres monuments, les anomenades Tombes Reials, el teatre, els barris residencials troglodites de Zantur, l’arc de Triomf i l’antic cardo romà, flanquejat per alguns dels temples més importants de Petra.

Dinarem en un senzill restaurant local i a la tarda continuarem visitant el recinte arqueològic fins l’hora de tornar cap l’hotel pel nostre descans i sopar.

Acabat de sopar, sortirem a gaudir de l’espectacle de les espelmes que il·luminen la màgia de Petra.

Allotjament a l’hotel.

Dia 4t. 09/MAIG PETRA – MAR MORT – JERUSALEM
Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens desplaçarem en autocar fins el Mar Mort on disposarem de temps per a gaudir de la peculiaritat de les seves aigües. Situat a 394 metres sota el nivell de la Mediterrània, el Mar Mort és el punt més baix de la Terra. Donat el seu alt contingut de sal (33%), resulta impossible qualsevol vida animal o vegetal. L’alta velocitat d’evaporació que amb el temps ha portat a aquesta alta concentració de sal, transmet a l’aigua les seves propietats curatives reconegudes des de fa més de dos mil anys. Banyar-se al Mar Mort és una atractiva experiència doncs la gran densitat de l’aigua incrementa la flotabilitat dels cossos.

Temps per a gaudir del bany i dinar en restaurant del ressort.

A la tarda, continuació del nostre recorregut amb l’autocar i el guia cap a la frontera d’Israel per tal d’efectuar tots els tràmits i controls aduaders.

Un cop passada la frontera, continuarem fins arribar a la ciutat Santa de Jerusalem.

Sopar en el restaurant del nostre hotel i allotjament.

Nota: Aquest dia, per ser Shabbat, les habitacions de l’hotel no estaran llestes fins després del sopar.

Dia 5è. 10/MAIG JERUSALEM
Esmorzar bufet en el nostre hotel. El nostre autocar ens deixarà a la cimera de la muntanya de les Oliveres. A peu, al igual que en un diumenge de Rams de fa 20 segles, descendirem poc a poc en direcció a la Vall del Cedró. En aquesta muntanya es troben molts llocs representatius com: el lloc de l’Ascensió, hi trobarem un petit santuari que marca el lloc des d’on Jesús va ascendir al cel, l’església del Pater Noster, aquest és el lloc on Jesús va ensenyar als seus deixebles l’oració del Pare Nostre; l’església del Dominus Flevit des d’on Jesús va contemplar la ciutat santa i va plorar per ella en un diumenge de Rams i el Cementiri Jueu.

Al peu de la muntanya trobarem l’Hort de les Oliveres on es conserven oliveres mil·lenàries, segons experts i creients, són considerats els ceps de les oliveres de l’època de crist i la Basílica de l’Agonia o de les Nacions, que va ser erigida l’any 1924 en el lloc tradicional del Jardí de Getsemaní. La basílica conserva una secció de la base rocosa identificada com el lloc en el que Jesús va estar orant sol a l’hort la nit de la seva detenció. Finalitzem el matí coneixent l’Església de la Tomba de Maria, segons la tradició ortodoxa, allà es troba el lloc exacte on el cos de la Verge Maria va descansar per tres dies, i la Gruta de Getsemaní.

Dinarem en restaurant local i a la tarda, tornarem al cor de la ciutat santa. En plena Via Dolorosa, trobem l’església de l’Ecce Homo. Descendirem sota en nivell de la ciutat actual per poder sentir sota els nostres peus les lloses del Lithóstrotos o pati de la Torre Antònia. En aquest lloc Jesús va ser maltractat pels soldats i va començar el seu Via Crucis. A prop, a la Piscina de Betesda (casa de les Misericòrdies) o Probàtica recordarem el miracle al Temple per un canal i utilitzava les seves aigües. L’església de Santa Anna ens impressionarà per la seva senzillesa, és un dels millors exemples d’església creuada i és important destacar que la seva acústica és simplement excepcional. Algunes històries antigues conten que aquesta basílica va ser construïda sobre el lloc on va néixer Santa Anna. Altres versions mencionen que va ser el lloc on Santa Anna i Sant Joaquim varen viure.

Posteriorment farem part del Via Crucis o Estacions de la Creu que són 14 estacions o parades que recorden o representen situacions que Jesús va sofrir per la salvació de l’home. Finalitza a l’interior del Sant Sepulcre. Conegut amb el nom de Gòlgota és el lloc on, segons els evangelis, es va produir la crucificació, enterrament i resurrecció de Crist. També és coneguda amb el nom de la Basílica de la Resurrecció. Aquesta basílica, un dels centres més sagrats del Cristianisme, ha estat un important centre de pelegrinatge des del segle IV. Avui dia alberga la seu del Patriarca Ortodox de Jerusalem.

Acabades les visites, retorn cap l’hotel pel nostre descans. Sopar i allotjament.

Dia 6è. 11/MAIG JERUSALEM
Esmorzar bufet en el nostre hotel. Trobada de nou amb la nostra guia local per tal de dirigir-nos a la Muntanya de Sió, fora de les muralles de la ciutat. Aquesta muntanya està tradicionalment lligada al Rei David, de qui s’assegura que fou enterrat allà, i també lligada a la vida de Jesús i els seus deixebles.
Visitarem l’església de la Dormició de Maria. El sostre negre i cònic de l’abadia és el punt més alt de la muntanya. A l’altar major hi ha un mosaic daurat que representa a la Verge i al nen. A la cripta es troba una impressionant estàtua de mida natural de Maria dormint, feta de fusta cirerer i ivori.

Desprès de passar per la Tomba del Rei David, arribarem al Cenacle. És en aquest lloc on Jesús i els seus deixebles varen celebrar la seva festa de Pasqua, l’últim Sopar abans que Jesús fos jutjat. Celebració de l’eucaristia a la Capella Franciscana del Cenacle. També visitarem l’església de Sant Pere in Gallicantu o Casa de Caifàs. En aquest lloc és on van portar a Jesús després de ser arrestat i on Pere el va negar tres cops abans del cant del gall. Aquesta església es troba construïda sobre les runes de la Casa de Caifàs, on Jesús va ser presoner.

Acabades les visites del matí, dinarem en restaurant local.

Ens aproparem a conèixer els secrets del Barri Jueu i del Mur de les Lamentacions. És sagrat pels jueus degut a que actualment és el lloc més proper al Sancta Sanctorum de l’antic Temple de Jerusalem, al que ells poden accedir.

Sopar i allotjament al nostre hotel.

Dia 7è. 12/MAIG JERUSALEM
Esmorzar buffet a l’hotel. Trobada amb la nostra guia local per tal de dirigir-nos en autobús fins el Museu de l’Holocaust (Yad Vashem) on ens espera una cita amb la història més propera i recent del poble jueu. En el Museu de l’Holocaust (Yad Vashem) tindrem la oportunitat d’intentar conèixer els perquès de la barbàrie sobre el poble jueu. Va ser aquest el lloc que el Papa Joan Pau II no va voler deixar de visitar en el seu viatge a la Terra Santa. Aquest museu exposa la història de l’holocaust a través de fotografies, objectes, documents i recursos audiovisuals. La presentació, que és de manera cronològica, mostra l’avanç de la política nazi anti-jueva, des de la persecució fins a la creació dels guetos i els assassinats massius de manera sistemàtica.

Posteriorment ens dirigirem al Museu d’Israel on visitarem la Maqueta de Jerusalem en temps de Jesús. Aquesta maqueta representa l’antiga ciutat amb una gran precisió. Dins el recinte conegut com el Museu del Llibre tindrem la oportunitat d’admirar els rotllos originals que es van trobar al Mar Mort i que van ser de vital importància pel poble jueu.

Dinarem en restaurant local i a la tarda, disposarem de temps lliure per tal de passejar pel centre del casc històric de la ciutat amb els seus comerços i realitzar aquelles darreres visites que siguin del nostre menester.

Sopar en el nostre hotel i allotjament.

Dia 8è. 13/MAIG JERUSALEM – BARCELONA - ORIGEN .
Esmorzar a l’hotel. Temps per acabar de fer i tancar la maleta i sortida cap l’aeroport de Tel Aviv per fer el check in de maletes i passar els controls de seguretat i prendre el vol de la
companyia Norwegian Airlines a les 12:40h en direcció a Barcelona. Arribada a les 16:10h, recollida de maletes i sortida en autocar cap els nostres respectius punts d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies