Truca'ns !! 972 108 738

JORDÀNIA

Què inclou i no inclou

INCLOU:
Avió, classe turista, companyia aèria Royal Jordanian: Barcelona – Amman – Barcelona.
Taxes aèries i d’emissió a data actual.
Taxes de carburant a data actual.
Trasllat, visites i excursions en base autocar privat de luxe.
Pensió completa tal i com està indicat en el programa de viatge.
Estada en confortable hotel de 4*/ 5* en habitacions dobles.
Totes les entrades i visites esmentades: ciutat romana de Jerash i del castell de Qala’at Arrabat; visita Amman, Madaba i Mont Nebo, Petra, excursió amb 4X4 a Wadi Rum i als Castells del Desert, visita a Bethany i al Mar Mort.
Guia professional jordanes de parla espanyola durant tot el viatge.
Assegurança turística de viatge i de cancel·lació.
IVA i impostos.
Visat entrada al país.

NO INCLOU:
Serveis no especificats en el nostre apartat anterior: extres personals en hotels i restaurants com cafès, begudes, TV de pagament, mini bar, room service, telèfon, etc.
Visites i entrades a monuments i/o museus no esmentats en el programa de viatge.
Propines.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r ORIGEN – AEROPORT BARCELONA – AMMAN
Trobada general a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació Amman. En arribar, tràmits de visat a l’aeroport, recollida d’equipatge i trasllat cap el centre d’Amman per instal·lar-nos a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2n AMMAN – CASTELL QALA’AT ARRABAT – JERASH
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida direcció nord de la ciutat per dirigir-nos al Castell àrab de Qala’ar ar-Rabat, situat en un turó proper a la ciutat d’Ajlun. Aquesta fortalesa, magnífic exemple de poliorcètica islàmica, va ser construït pel cèlebre general d’origen Kurd Salah Ed Dihn, més conegut amb el sobrenom de Saladí. Visitarem el Castell i tot seguit ens traslladarem a la propera ciutat de Jerash on visitarem les restes de la ciutat grecoromana. Aquesta població és un dels exemples millor conservats de ciutat romana de províncies. Durant el nostre recorregut veurem l’Arc Triomfal d’Adrià, de magnifiques proporcions i visitarem els temples de Zeus i Artemisa. També passarem pel Fòrum, un dels pocs de forma oval que es coneixen, i passejarem pel cardo, que encara conserva bona part de les columnes i del paviment original.

Dinarem en restaurant local i a la tarda visitarem la capital del país, anomenada la “ciutat blanca” gràcies al color de la pedra blanca utilitzada per a la construcció dels edificis moderns. Amman està coronada per una bonica Ciutadella, un turó on s’hi troben les runes del Temple d’Hèrcules, les restes d’una basílica bizantina i l’antic palau islàmic. Des del cim també es veu el teatre romà, acuradament reconstruït i amb capacitat per a 5.000 seients. Acabada la visita, retorn cap a l’hotel.

Dia 3r AMMAN – MONT NEBO – MADABA – PETRA
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar cap el mont Nebo des d’on, segons la tradició bíblica, Moisès va veure la “Terra Promesa”. Entrarem a la petita església que commemora aquest fet i gaudirem d’una vista extraordinària sobre la vall del riu Jordà. Acabarem les visites del matí apropant-nos a la població de Madaba. Un cop arribats, visitarem l’església de Sant Jordi on es troba el famós mapa de Palestina, un mosaic elaborat amb més de dos milions de peces on es pot veure la representació més antiga de Terra Santa.

Acabada la visita, continuarem cap el sud del país tot recorrent la Ruta dels Reis, anomenada d’aquesta manera perquè ha estat transitada sense interrupció durant més de 5000 anys. Seguint aquesta via històrica arribarem a Kerak, una petita localitat envoltada per les muralles de la ciutat vella i dominada pel castell dels Creuats, conegut a l’època com el Krak de Moab.

Dinarem en un restaurant local i a la tarda observarem la fortalesa. La seva estratègica situació, controlant les rutes de les caravanes que venien del Mar Roig i es dirigien cap Damasc, Alep i Bagdad, va permetre als reis de la Ciutat Santa obtenir unes rendes considerables gràcies al cobrament de peatges.

Acabada la visita, continuarem ruta cap a les portes de la zona arqueològica de Petra. Instal·lació en les habitacions, sopar i descans.

Dia 4t PETRA – CIUTAT NABATEA DE PETRA
Esmorzar bufet a l’hotel i temps tot el dia per la visita de Petra, antiga capital del regne nabateu durant més de tres segles. Situada estratègicament al cor d’un inexpugnable laberint muntanyós i amb un control excel·lent de les rutes caravaneres del nord-oest d’Aràbia, Petra es va convertir en un dels emporis comercials més importants del Pròxim Orient.

En primer lloc recorrerem a peu l’estret camí a través del congost fins l’espectacular façana del Tresor. La vista d’aquesta magnífica obra apareixent entre les estretes i ombrívoles parets del congost és un d’aquells moments inoblidables que justifica el viatge. Continuarem la visita tot seguint el curs de la vall on es situa el centre de la ciutat nabatea. Durant el trajecte veurem, entre d’altres monuments, les anomenades Tombes Reials, el teatre, els barris residencials troglodites de Zantur, l’arc de Triomf i l’antic cardo romà, flanquejat per alguns dels temples més importants de Petra. Dinarem en un senzill restaurant local i a la tarda continuarem visitant el recinte arqueològic.

Aquells qui ho desitgin tindran l’oportunitat de pujar a l’altar dels sacrificis, des d’on es contempla una magnífica panoràmica de Petra i de les muntanyes que l’envolten.

Sopar i descans al nostre hotel.

Dia 5è PETRA – VALL DE WADI RUM – MAR MORT
Esmorzar bufet a l’hotel. Avui dedicarem bona part del dia a fer una excursió en 4X4 per l’incomparable vall de Wadi Rum, probablement un dels paisatges desèrtics més espectaculars i diversos del món. Va ser precisament aquí, entre parets verticals, arcs de pedra i dunes vermelles on es va forjar la llegenda de Lawrence d’Aràbia.

Aquesta excursió ens permetrà veure impressionants formacions rocalloses de centenars de metres d’alçada, dunes de sorra vermella i horitzons desèrtics infinits en un dels paratges desèrtics més extraordinaris del planeta.

A continuació, dinar en restaurant i sortida en autocar direcció nord cap al Mar Mort per instal·lar-nos en el nostre hotel ubicat a primera línia de mar. Sopar, contacte amb aquest preciós entorn i allotjament.

Dia 6è MAR MORT – BETANIA - AMMAN
Esmorzar bufet a l’hotel i temps per a gaudir de la peculiaritat de les seves aigües. Situat a 394 metres sota el nivell de la Mediterrània, el Mar Mort és el punt més baix de la Terra. Donat el seu alt contingut de sal (33%), resulta impossible qualsevol vida animal o vegetal. L’alta velocitat d’evaporació que amb el temps ha portat a aquesta alta concentració de sal, transmet a l’aigua les seves propietats curatives reconegudes des de fa més de dos mil anys. Banyar-se al Mar Mort és una atractiva experiència doncs la gran densitat de l’aigua incrementa la flotabilitat dels cossos. Temps per a gaudir del bany i dinar en restaurant de l’hotel.

A la tarda, sortirem cap a Bethany, el lloc on, segons la tradició Bíblica, Joan Baptista va batejar a Jesús de Nazaret. Veurem les restes arqueològiques d’antigues basíliques paleocristianes i ens aproparem a la ribera del riu.

Acabada la visita, continuarem el trajecte fins arribar a Amman per instal·lar-nos en les nostres habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 7è AMMAN – CASTELLS DEL DESERT – AMMAN
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida cap a l’est de la ciutat per tal de visitar alguns dels castells més representatius anomenats “castells del desert”. Diverses construccions del segle VII al XI, eren utilitzats com a parades de caravanes, altres com a lloc de descans i altres com a forts militars per a la defensa dels seus territoris. Temps per a la seva visita durant el matí i retorn cap a Amman per dinar al restaurant de l’hotel. A la tarda, temps disponible per a darreres compres per la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 8è AMMAN – AEROPORT DE BARCELONA - ORIGEN
Sortida ben aviadet de l’hotel en direcció a l’aeroport d’Amman per tal de facturar maletes i prendre el vol de la companyia Royal Jordanian en direcció a Barcelona. Un cop arribats a l’aeroport de Barcelona ens traslladarem fins al lloc d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies