Truca'ns !! 972 108 738

L'ALVERNIA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Pont de Millau – St. Flour – Clermont Ferrand
Sortida en autocar el matí ben d’hora per tal de visitar en primer lloc el Pont de Millau, inaugurat l’any 2004 sobre el riu Tarn.

A continuació ens dirigirem a Saint Flour, municipi francès separat per dos nivells, la “ciutat alta” i la “ciutat baixa”. Dinarem i ens dirigirem al centre de França, Clermont Ferrand, per tal d’allotjar-nos a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. Parc Natural Volcans – Le Puy de Dome – Vichy
Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar el Parc Natural dels Volcans, el major parc regional d’Europa i també un dels més antics, ja que es va fundar el 1977. És un territori immens compost per paisatges, fauna i flora impressionants.

En acabat, visitarem el volcà Le Puy de Dome i dinarem en restaurant. Finalment, anirem a Vichy per tal d’instal·lar-nos a l’hotel, sopar i allotjar-nos.

Dia 3. Orcival – St. Nectaire – Besse – Issoire
Esmorzar i sortida cap a Orcival on hi ha la basílica de Nostra Senyora Orcival. Pertany a l’art romànic, construïda probablement a principis del segle XII per voluntat dels comtes d’Alvèrnia i del bisbe de Clermont. A continuació, prosseguirem la visita a Saint Nectaire, comuna francesa que dóna nom al cèlebre formatge saint-nectaire. 

Aquesta comuna forma part del Parc regional dels volcans d’Alvèrnia. A continuació ens dirigirem a Besse, on dinarem en restaurant. En acabat, ens dirigirem a Issoire per tal de realitzar l’última visita del dia. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4. Le Mont Dore – Puy de Sancy – La Bourboule
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la regió de Le Mont Dore, concretament es pot visitar Puy de Sancy, un antic volcà situat al massís dels Monts Dore. És el cim més alt del massís central amb 1.866 m d’altitud. És un vell volcà inactiu des fa 220.000 anys i de la seva activitat en queden les fonts les quals les seves aigües estan carregades de ferro i altres minerals.

En acabat, ens dirigirem a La Bourboule, una “ciutat de muntanyes” on hi farem l’àpat del dinar. A la tarda, passejarem per aquest municipi i a la fi del dia ens dirigirem a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

Dia 5. Le Puy Velay – Origen
Esmorzar a l’hotel i visita durant el matí de la zona de Le Puy Velay. La Catedral o l’Hotel Dieu Saint Jacques són declarats Patrimoni de la Humanitat i formen part dels coneguts “Camins de Santiago de Compostela a França”. Els principals llocs d’interès són la Catedral de Notre-Dame le Puy i la capella de Saint-Michel de Aiguilhe. Dinarem en restaurant com a últim àpat del viatge i en acabat prosseguirem a realitzar la ruta de retorn a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies