Truca'ns !! 972 108 738

LA BAVIERA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Ruta – Annemasse
Sortida el matí en autocar en direcció Annemasse. En ruta, ens aturarem per tal de dinar en restaurant. Realitzarem vàries parades tècniques. A la tarda, prosseguirem amb la ruta fins arribar al nostre destí. Ens instal·larem a les habitacions de l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Annemasse – Zurich – Munich
Esmorzar a l’hotel i sortida a la principal ciutat de Suïssa, Zurich. Tindrem la possibilitat de visitar la Catedral de Grossmünster, el seu casc antic amb les galeries d’art, botigues d’antiguitats, etc. A Zurich s’hi troben importants museus com el Kunsthaus i el Museum Rietberg.

Dinarem pel centre d’aquesta metròpolis i a la tarda ens dirigirem a Munich, capital del centre federat de Baviera. Ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 3. Munich
Esmorzar i sortida per tal de visitar durant tot el dia l’important ciutat de Munich. Aprofitarem el matí per veure l’Ajuntament de Munich, la impressionant plaça Marienplatz, la Catedral Frauenkirche i d’altres monuments. Dinarem en restaurant pel centre de la ciutat i, a la tarda, disposarem de temps lliure per gaudir del nucli de la ciutat. Finalment, retorn a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos. 

Dia 4. Munich – Castell Neuschwainstein – Wies – Palau Linderhof
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció el Castell Neuschwainstein, un palau d’estil neoromànic del segle XIX. El Palau va ser concebut com un refugi personal pel rei, però es va obrir al públic immediatament després de la seva mort.

A la tarda, ens dirigirem a la visita de l’església de Wies, una església de peregrinació a l’estat federat de Baviera. L’any 1983, l’església fou proclamada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Temps lliure per dinar. A la tarda, disposarem de temps per a visitar el Palau Linderhof. Finalment, retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 5. Munich – Niu Àliga Hitler – Salzburg
Esmorzar i sortida per tal de visitar el Niu d’Àliga de Hitler, el regal que els mandataris del Partit Nazi li van fer a Hitler pel seu 50è aniversari. Es troba aixecat d’alt d’una muntanya i amb unes excepcionals vistes. Però, Hitler no hi va pujar gaires vegades ja que no li agradaven els llocs alts. Dinar en restaurant. A la tarda, visitarem la ciutat de Salzburg, la quarta ciutat més poblada d’Àustria. Finalment, retorn a l’hotel pel descans. Sopar i allotjament.

Dia 6. Munich – Trento – Zona Gènova
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Trento. Visitarem la plaça Duomo on s’hi troba la Catedral de San Vigilio i a continuació el Castell de Buonconsiglio. Passejarem pels seus encants de carrerons i dinarem en restaurant en aquesta mateixa ciutat. A la tarda, ens dirigirem a la zona Gènova, on ens instal·larem a un nou hotel. Al vespre, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 7. Zona Gènova – Valence – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per tal de realitzar el camí de retorn a casa. Realitzarem vàries parades tècniques. Per dinar, ens aturarem a Valence i dinarem en restaurant, com a àpat de comiat. A continuació, prosseguirem amb la ruta fins arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies