Truca'ns !! 972 108 738

LA RIBERA DE L'EBRE

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Horta de Sant Joan
Sortida del lloc d’origen el matí en autocar en direcció a Horta de Sant Joan. Aturades tècniques pel camí i esmorzar a càrrec dels nostres clients. Arribada a l’hotel, descàrrega de maletes i dinar en el seu restaurant. A la tarda, “Ruta de la Mel”. Visitarem la població d’Arnes, que com indica el seu nom, té una llarga història lligada a la mel. Buscarem els “ruscs de pedra” en el casc històric medieval, declarat Bé d’Interès Cultural i entrarem al Taller d’Artesania en cera d’abella on les germanes Pallarès ens faran una demostració de l’elaboració d’espelmes de cera com es feien antigament i cada assistent farà la seva “espelma de la sort” que rebrà com obsequi. Finalitzarem la visita amb una degustació de diferents tipus de mel. En acabat, visitarem Horta de Sant Joan on coneixerem l’empremta que deixaren els Templaris i hospitalaris i els indrets immortalitzats per Picasso en el seu casc antic declarat Bé d’Interès Cultural. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 2. Horta de Sant Joan – Ruta botànica i del vi
Esmorzar i matí dedicat a la Ruta Botànica. Visita a Ráfales, població del Matarranya on visitarem el seu casc històric, l’església de Santa Maria i el jardí botànic amb més de 200 arbres i arbustos representatius de la vegetació mediterrània i pirenaica. Visitarem el Museu de l’Oli del Molí de l’Hereu del segle XVIII. Dinar a l’hotel. A la tarda, efectuarem la Ruta del vi. Visitarem el Centre d’Interpretació del Vi i de l’Oli a Gandesa on serem traslladats al país dels sentits i dels aromes. En el casc antic visitarem l’església Parroquial on coneixerem el “fals” casament reial que tingué lloc aquí el segle XIV. Continuarem fins a Bot i visitarem la Bodega Can Menescal i el Museu Rural on acabarem amb una degustació de vi. Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 3. Horta de Sant Joan – Excursió 4x4 – Calaceite
Excursió en vehicles 4X4 als Ports d’Horta declarats Parc Natural amb esmorzar típic, pernil a “go go amb pa estirat”, pastes típiques i vi de la terra per a gaudir d’un matí inoblidable al camp. L’excursió seguirà amb la visita al Convent de San Salvador als peus de la peculiar muntanya de Santa Bàrbara amb l’església de Nostra Senyora dels Àngels de l’ordre dels Templaris on visqué el frare i miraculós San Salvador d’Horta, arribant la seva fama a la Cort Reial de Felip II. Dinar a l’hotel. A la tarda, sortirem cap la població de Calaceite, un dels conjunts urbans millor conservats de la comarca del Matarranya, declarada Conjunt d’Interès Històric-artístic. Temps per a passejar pel seu casc històric i retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 4. Horta de Sant Joan – Miravet – Benifallet
Esmorzar i Ruta del Riu Ebre. Sortirem en autocar en direcció a la població de Miravet on es troben les restes del seu preciós Castell-fortalesa del segle XII. Les seves muralles, les seves estances i l’església romànica així com les vistes que ens depara es ompliran els sentits. En acabat, prendrem una embarcació per tal de navegar per les aigües del riu Ebre tot i serpentejant per paisatges abruptes i de gran personalitat. Dinar en restaurant i visita a la tarda de les Coves Meravelles on descobrirem la força i la bellesa de la natura des del Neolític als nostres dies. Retorn cap a l’hotel pel sopar i descans.

Dia 5. Horta de Sant Joan – Ruta del pernil – Origen
Esmorzar i sortida cap Fuentespalda i Monroyo per a visitar els assecadors de Tres Reyes i Soincar del grup Arco iris, la cooperativa ramadera de la comarca de Matarranya on coneixerem el procés d’assecament d’aquest pernil que ha rebut el premi al millor pernil de Terol 2013. Per acabar, visitarem el Centre d’Interpretació del pernil en el Santuari de la Verge de la Font de Peñarroya de Tastavins, declarat Monument Històric-artístic i Patrimoni de la Humanitat. Retorn a l’hotel per dinar i sortida cap el nostre lloc d’origen.

 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies