Truca'ns !! 972 108 738

LA RIOJA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Tudela – Logroño – La Rioja
Sortida el matí en autocar en direcció a la ciutat de Tudela. Aturada per descansar i visitar el centre de la ciutat. A continuació seguirem amb la ruta cap a Logroño per tal de dinar en restaurant. Finalment, prosseguirem en direcció La Rioja on ens instal·larem a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. La Rioja – La Guardia – La Bastida – El Ciego
Esmorzar a l’hotel i sortida per conèixer les poblacions més característiques de la Rioja Alavesa. Visita del municipi La Guardia, amb la seva Plaça Major, la seva muralla... i dinar en restaurant. A la tarda visita a La Bastida i el Ciego, on visitarem una de les seves conegudes bodegues. En acabat, retorn cap a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 3. La Rioja – Ruta dels monestirs
Esmorzar pel matí i sortida en autocar per tal de realitzar la ruta dels monestirs. Començarem amb la visita al matí de Santo Domingo de la Calzada amb gran renom en la ruta Xacovea. Tornarem al nostre hotel per dinar, i a la tarda visitarem en primer lloc el monestir de Yuso regentat pels abats benedictins, i tot seguit el Monestir de Cañas on les monges carmelites elaboren unes exquisites dolces. En acabat, tornarem cap al nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4. La Rioja – Briones – Sajazarra – Haro
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la població de Briones on podrem gaudir de la bellesa del seu casc històric amb la bellesa de la torre de la seva església, les seves casones i les restes del seu castell àrab. Continuarem la nostra visita cap a Sajazarra on passejarem pel seu centre tot i coneixent el nucli antic amb el seu castell-palau de propietat privada, essent una de les fortaleses més ben conservades de La Rioja. 

Dinarem en restaurant i sortirem cap a Haro, municipi declarat Conjunt Històric Artístic, on visitarem els seus carrers del casc antic com a exemple de la seva riquesa arquitectònica. En acabat, retorn cap a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 5. La Rioja – Pamplona
Esmorzar i sortida en autocar cap la preciosa ciutat de Pamplona per tal de descobrir el seu famós casc històric. Descobrirem la Plaça del Castell, essent un dels punts de trobada de la ciutadania, la façana del Palau de Navarra, la Casa Consistorial, el carrer de la Zapateria i el carrer Major, per acabar amb la plaça de Braus i la ciutadella. Dinar en restaurant i temps per a passejar pel centre. Retorn cap a La Rioja per sopar i allotjament. 

Dia 6. La Rioja – Calahorra – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Calahorra, preciosa ciutat repleta d’art i d’història de qui destaquem la catedral, el Palau Episcopal i les esglésies de Santiago i Andrés entre altres. Dinar en restaurant a Saragossa i continuació de la nostra ruta cap a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies