Truca'ns !! 972 108 738

LA TOSCANA Avió d'anada i creuer de tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aerop. Bcn – Port de BCN - escola
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hostel a la regió Florentina en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia 1r dia a Florència i Siena
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.
- Creuer Civitavecchia – Barcelona en cabines.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn - Itàlia.
- Dinar o sopar al creuer 11€. G.Uffizi 5€/G.Accademia 5€ (dret reserva)

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - PISA - LUCCA - FLORÈNCIA 
Sortida de l’escola en autocar per dirigirnos cap a l’aeroport de Bcn per prendre el vol direcció a l’aeroport de Pisa. Arribada, represa de l’equipatge i recollida de l’autocar que ens portarà cap a Pisa on gaudirem de temps per visitar el seu Campo Santo amb la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri entre d’altres monuments interessants. En acabat, continuació del viatge cap a la població de Lucca, preciós enclau amb diversos vestigis romans molt ben conservats i una preciosa plaça ovalada al centre de la ciutat. Acabada la visita, ens arribarem a Florència, instal·lació en les habitacions. Temps per una presa de contacte amb la ciutat, sopar al centre i allotjament.

DIA 2 · FLORÈNCIA 
Esmorzar al hostel i trobada amb el nostre guia local, per tal de visitar la capital durant tota la jornada: la Catedral, la cúpula de Brunelescchi, el Baptisteri, la Piazza, el Palau della Signoria i el Ponte Vecchio. A la tarda, recomanem de pujar a peu a la Piazzeta Miquelàngello per tal de gaudir de la millor panoràmica de la ciutat. Acabades les visites, sopar en restaurant cèntric i allotjament al hostel.

DIA 3 · FLORÈNCIA 
Esmorzar al hostel i sortida de nou cap el centre per tal de continuar visitant la capital i algun dels seus prestigiosos museus. Tarda per a darrers passejos, sopar en restaurant cèntric i allotjament.

DIA 4 · FLORÈNCIA - SAN GIMIGNANO - SIENA - PORT DE CIVITAVECCHIA 
Esmorzar i sortida cap a San Gimignano, preciós enclau medieval on sobresurten les seves torres, antic detall del poder civil de les famílies més adinerades. Acabada la visita, continuarem cap a Siena on descobrirem, amb el nostre guia local, el seu casc històric amb la Catedral i la Piazza del Campo, on dues vegades a l’any és trobada obligada per l’espectacle de curses de cavalls i tornejos medievals que s’hi disposa. Temps per la seva visita.A la tarda, continuarem fins al port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema,
discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 5 · PORT DE BARCELONA - ORIGEN 
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies