Truca'ns !! 972 108 738

LANZAROTE Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola - aeroport Bcn – escola - Trasllats aeroport Lanzarote – Hotel - aeroport Lanzarote
- Estada en confortable hotel/apart hotel turístic en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.
- Excursió de ½ dia al nord de l’illa i excursió de ½ dia al Parc Nacional del Timanfaya. La durada de les excursions es de 5/6 hores. Entrada a los Jameos del Agua, Cueva de los Verdes, entrada al P.N. Timanfaya.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs o excursions no especificats/des en programa
- Extres en hotels i restaurants.
- Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - LANZAROTE 
Recollida del grup a l’escola a l’hora convinguda en direcció a l’aeroport de Bcn. Arribada, Check-in de maletes i entrega dels bitllets per embarcar en el vol en direcció a Lanzarote. Arribada a l’illa i recollida amb autobús per traslladar-nos cap a l’hotel. Instal·lació i presa de contacte amb l’illa. Sopar i allotjament.

DIA 2 · LANZAROTE - EXCURSIÓ NORD
Esmorzar i recollida del nostre bus i guia per a realitzar l’excursió a els Jameos del Agua, Cueva de los Verdes localitzats a l’interior del túnel volcànic de la Corona. Els Jameos deuen el seu nom a l’existència d’un llac interior que constitueix una formació geolòliga singular. S’origina per filtració al trobar-se per sota del nivel del mar. En acabat, realitzarem una visita panoràmica de l’illa de la Graciosa. En acabat, tornarem cap al nostre hotel i temps per passejar / conèixer l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 3 · LANZAROTE - P.N. TIMANFAYA 
Esmorzar i recollida del nostre bus i guia per visitar el Parc Nacional del Timanfaya, el Golfo (Charco de los Clicos) i panoràmica de les Salinas de Janubio. En acabat, retorn cap al nostre hotel i temps per a gaudir de l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 4 · LANZAROTE - OCI I PLATJA 
Esmorzar a l’hotel i dia dedicat al descans i oci del grup per a gaudir de les platges i temperatura estiuenca pròpia de la illa. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5 · LANZAROTE - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar a l’hotel i temps lliure per a darreres compres i passejos. Recollida del autobús a l’hora que ens comunicaran per traslladar-nos cap a l’aeroport. Check-in de maletes i embarc per sortida amb el vol en direcció a Bcn. Arribada i recollida de l’autobús que ens estarà esperant per traslladar-nos cap al nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies