Truca'ns !! 972 108 738

LISBOA Avió anda i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aeroport Bcn – Trasllats autocar aeroport Lisboa – hotel – aeroport Lisboa
- Autocar per les excursions al voltant de Lisboa
- Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Lisboa i Sintra
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne - escola
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Monasterio Jeronimos Lisboa 6€/Palacio da Pena Sintra 8,5€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Lisboa – Bcn.
- Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - LISBOA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Lisboa. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que en portarà a descarregar les maletes al hostel. Posteriorment, trobada amb el nostre guia local per donar-nos la benvinguda i oferir-nos una panoràmica en autocar on poder observar la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monasterio de los Jerónimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors i la panoràmica de la ciutat que ens dona la ubicació del castell de Sant Jordi. Sopar i allotjament.

DIA 2 · LISBOA 
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per continuar coneixent la ciutat, aquesta vegada la part baixa i més cèntrica amb la Plaça del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa3Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles en la història de la ciutat.
A la tarda, recomanem una passejada en tramvia per l’interior del casc històric. Sopar i allotjament.

DIA 3 · LISBOA - CASCAIS - ESTORIL
Esmorzar i represa de l’ autocar per efectuar dues de les excursions més conegudes de la perifèria de Lisboa: Cascais i Estoril. En acabat tornada cap a Lisboa pel sopar i allotjament.

DIA 4 · LISBOA - SINTRA 
Esmorzar i recollida d’autocar per sortir en direcció a Sintra on ens trobarem amb el nostre guia local per poder gaudir de la visita al preciós Palau de la Pena, un palau molt colorista ubicat al capdamunt d’un turó. Temps per la seva visita i retorn cap a Lisboa pel sopar i allotjament.

DIA 5 · LISBOA - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i temps per fer les maletes i disposar de les darreres hores per la capital. En funció de l’hora de sortida del vol, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol cap aBCN. Trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables desprésdel seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies