Truca'ns !! 972 108 738

LISBOA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aeroport GRO/BCN
– Trasllats autocar aeroport Lisboa – hotel – aeroport Lisboa – Autocar per les excursions al voltant de Lisboa - Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució - Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants - Assegurança turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a Lisboa i Sintra - Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne - escola - 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Gro/Bcn – Portugal – Gro/Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: ORIGEN – GRO/BCN – LISBOA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Lisboa. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que en portarà a descarregar les maletes al hostel. Posteriorment, trobada amb el nostre guia local per donar-nos la benvinguda i oferir-nos una panoràmica en autocar on poder observar la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monasterio de los Jeronimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors i la panoràmica de la ciutat que ens dona la ubicació del castell de Sant Jordi. Sopar i allotjament.

DIA 2on: LISBOA
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per continuar coneixent la ciutat, aquesta vegada la part baixa i més cèntrica amb la Plaça del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa3er Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles en la història de la ciutat. A la tarda, recomanem una passejada en tramvia per l’interior del casc històric. Sopar i allotjament.

DIA 3er: LISBOA – CASCAIS – ESTORIL
Esmorzar i represa de l’ autocar per efectuar dues de les excursions més conegudes de la perifèria de Lisboa: Cascais Lisboa pel sopar i allotjament.

DIA 4art: LISBOA - SINTRA
Esmorzar i recollida d’autocar per sortir en direcció a Sintra on podrem gaudir de la visita al preciós Palau de la Pena, un palau molt colorista ubicat al capdamunt d’un turó. Temps per la seva visita i retorn cap a Lisboa pel sopar i allotjament.

DIA 5è: LISBOA – GRO/BCN
Esmorzar i temps per fer les maletes i disposar de les darreres hores per la capital. En funció de l’hora de sortida del vol, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol cap a GRO/BCN. Trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies