Truca'ns !! 972 108 738

LLACS ITALIANS

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Aix en Provence – Rivera Italiana
Sortida el matí en autocar per arribar a la fi del dia a la Riviera Italiana. Esmorzar a càrrec del client. Realitzarem vàries parades tècniques, una d’elles serà per efectuar el primer dinar del viatge en restaurant. En acabat, prosseguirem amb el trajecte fins arribar a l’hotel de la Riviera Italiana. Instal·lació a les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 2. Rivera Italiana – Torino – La Llombardia
Esmorzar i sortida per a la visita de la ciutat de Torino, que gaudeix d’un important centre cultural i de negocis d’Itàlia. També és la capital de la regió de Piamonte, rodejada pels Alps. Dinarem en restaurant a l’esplèndida ciutat. Tindrem la possibilitat de contemplar la seva catedral, museus, la basílica, el Palau Real... Finalment, ens dirigirem a l’hotel de La Llombardia. Ens instal·larem a les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 3. La Llombardia – Llac Maggiore – Illes Borromees
Esmorzar i dia de visita complert al llac Maggiore. Un cop arribats prendrem unes barques que ens traslladaran fins les illes Borromees, un petit arxipèlag lacustre compost per tres illes. Primer visitarem l’Isola Bella on es troba el majestuós Palau

Borromeo, amb els seus espectaculars jardins barrocs esglaonats. En acabat, les barques ens portaran fins la segona illa, isola dei Pescatori, on gaudirem d’un dinar en restaurant local i disposarem de temps per passejar pels seus peculiars carrerons. Acabada la passejada, retorn en barquetes cap a Stressa per conèixer aquesta població, una de les més boniques que voreja el llac i finalment represa del trajecte en autocar cap a La Llombardia pel sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4. La Llombardia – Llac de Lugano
Esmorzar i sortida en autocar en direcció el Llac de Lugano, un llac glacial que és ric en peixos, i amb algunes espècies protegides ja que es troben en perill d’extinció. La zona meridional és rica en fòssils, i el centre del jaciment dels fòssils és declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Retorn a La Llombardia i dinar a l’hotel. A la tarda, temps lliure per visitar aquesta regió, realitzar les últimes compres... Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5. La Llombardia – Llac de Como
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap el llac de Como, potser el de més renom dels llacs italians qui es disposa en forma de forquilla. Gaudirem del llac i a continuació dinarem en restaurant. En acabat, visitarem la població de Como, qui li dóna nom al llac amb la seva preciosa Catedral i el seu casc històric banyat amb les aigües dolces del seu llac. Acabada la visita a Como, retorn a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

Dia 6. La Llombardia – Milà – Rivera Italiana
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la ciutat de Milà. És de gran rellevància la Galleria Vittorio Emanuele II, el Castell Sforzesco, la Plaça Real, el Museu Poldi-Pezzoli... Disposarem de temps per visitar tots aquests elements emblemàtics. Dinarem en restaurant i a continuació ens dirigirem a la Riviera Italiana per instal·lar-nos de nou a l’hotel. Temps per passejar per la zona, i retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 7. Rivera Italiana – La Camarga – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per realitzar el trajecte de tornada. Ens aturarem a La Camarga per tal de dinar en restaurant. en acabat, prosseguirem amb la ruta per arribar a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies