Truca'ns !! 972 108 738

LONDRES Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Londres – Hostel – aeroport Londres
- Estada en confortable hostel a Londres en habitacions lliure distribució
- Règim de B&B o Mitja Pensió segons s’escolleixi
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Londres
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs i vaixells: Museus: Ciència, National Gallery, British Museum = Free / London Eye 16 anys o més = 28€ / Fins a 15 anys = 21€ / Passejada en vaixell pel Tamessis = 12.-€ estudiants / 16€ professors
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Londres–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - LONDRES 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Barcelona per prendre l’avió en direcció a Londres. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al ’hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-turística de la capital des de Picadilly Circus amb els seus panells lluminosos, el Soho i el barri xinès. Sopar si es vol contractar i allotjament.

DIA 2 · LONDRES 
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per continuar les visites pel centre descobrint la Catedral de Sant Paul, Royal National Theatre, London Bridge i la Torre de Londres. A la tarda, possibilitat de visitar l’emblemàtic British Museum. Sopar si es vol contractar i allotjament.

DIA 3 · LONDRES 
Esmorzar i trobada amb el guia per visitar l'exterior del Palau de Buckinham i observar el moment del canvi de guàrdia. Continuarem pel matí visitant el Hyde Park Corner i el MarbleArch del Hyde Park.
A la tarda, possibilitat de visitar al Museu de la Ciència o el Museu d’Història Natural on gaudirem de l’espectacularitat de les seves exposicions. Sopar si es vol contractar i allotjament.

DIA 4 · LONDRES 
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per visitar el centre antic amb l’Abadia de Wetsminster, les Cases del Parlament, el rellotge Big Ben, la Noria London Eye i Trafalgar Square. A la tarda, passejada per Leincester Square on es troben la majoria dels teatres de la ciutat i Covent Garden, antic mercat central, avui dia punt de trobada d’oci i comerç amb improvisació de cantants locals. Sopar si es vol contractar i allotjament. Dia 5. Londres – Aeroport de Bcn – Origen Esmorzar i matí dedicat a visitar els diferents mercats a l’aire lliure que es troben per la ciutat com Candem Rock Mark, Bell Street Mark o Leather Lane. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a Bcn. Posteriorment, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes icondicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Preus calculats amb canvi divisa a 16/juliol/18. Qualsevol fluctuació de divisa comportarà un re càlcul del preu per ajustar-ho a la realitat.Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies