Truca'ns !! 972 108 738

LONDRES Avió anada i tornada (4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport GRO/BCN – escola
- Trasllats aeroport Londres – Hotel – aeroport Londres
- Estada en confortable hostel a Londres en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Londres
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Gro/Bcn – Anglaterra – Gro/Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – GRO/BCN – LONDRES
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de GRO/BCN per prendre l’avió en direcció a Londres. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al ’hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-turística de la capital des de Picadilly Circus amb els seus panells lluminosos, el Soho i el barri xinès. Sopar i allotjament.

DIA 2 · LONDRES
Esmorzar i trobada amb el guia per visitar l'exterior del Palau de Buckinham i observar el moment del canvi de guàrdia. Continuarem pel matí visitant el Hyde Park Corner, el Marble.Arch del Hyde Park, el London Bridge i la Torre de Londres. A la tarda, visita al Museu de la Ciència on gaudirem de l’espectacularitat de les seves exposicions. Sopar i allotjament.

DIA 3 · LONDRES
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per visitar el centre antic amb l’Abadia de Wetsminster, les Cases del Parlament, el rellotge Big Ben, la Noria London Eye i Trafalgar Square. A la tarda, passejada per Leincester Square on es troben la majoria dels teatres de la ciutat i Covent Garden, antic mercat central, avui dia punt de trobada d’oci i comerç amb improvització de cantants locals. Sopar i allotjament.

DIA 4 · LONDRES – BCN/GRO - ORIGEN
Esmorzar i matí dedicat a visitar els diferents mercats a l’aire lliure que es troben per la ciutat com Candem Rock Mark, Bell Street Mark o Leather Lane. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a GRO/BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies