Truca'ns !! 972 108 738

MADIRD I CENTRE D'ESPANYA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aeroport Barcelona – escola Trasllat aeroport Madrid – hostel - aeroport Madrid – Autocar privat per fer les excursions Segovia, Àvila i Toledo
- Estada en confortable hostel a Madrid en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Madrid, Segòvia i Toledo
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Palau Reial 6€/Sinagoga Toledo 3€/Alcazar Segovia 4€/Església Sto. Tomé 3€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - MADRID
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Barcelona per prendre l’avió en direcció a Madrid. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes i trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a la capital fent un recorregut a peu pel Madrid dels Borbons amb el Palau Reial, la Catedral de la Almudena, Plaça d’Orient, Plaça Major, Porta del Sol i Parlament. Sopar i allotjament.

DIA 2 · MADRID
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de visitar el Museu del Prado amb tot el seu conjunt artístic. Seleccionarem les obres més importants per una millor visita. En acabat, continuarem la visita pel conjunt de la capital i admirar la Plaça de la Cibeles, l’edifici del Banc d’Espanya i el de Correus, la Gran Via amb tots els seus teatres, la Porta d’Alcalà i el Parc del Retiro. A la tarda, temps disponible per a passejar pel centre històric i gaudir de l’ambient típic madrileny. Sopar i allotjament.

DIA 3 · MADRID - SEGÒVIA - ÀVILA
Esmorzar i sortida en autocar pel matí cap a Segòvia on ens trobarem amb el nostre guia local qui ens traslladarà tot el seu coneixement de la ciutat amb l’Aqüeducte Romà, les muralles, la Catedral i diversos edificis civils i religiosos d’època medieval.
A continuació, visitarem la ciutat d’Àvila amb les seves característiques muralles i retornarem cap a Madrid. Sopar i allotjament.

DIA 4 · MADRID - TOLEDO
Esmorzar i sortida de nou en autocar fins a Toledo on tindrem trobada amb el nostre guia local per conèixer i admirar amb detall la ciutat amb la seva Catedral, l’Alcàsser, la Sinagoga del Transito i l’església de Santo Tomé amb la pintura del Greco.
Acabades les visites, sortirem de tornada cap a Madrid per passejar a peu pel seu centre i assaborir l’ambient típic de la capital. Sopar i allotjament.

DIA 5 · MADRID - AEROPORT BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps disponible pel matí per visita el Centre d’Art Reina Sofia i realitzar les darreres compres i visites per la capital. En funció de l’horari de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol cap a BCN. Trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies