Truca'ns !! 972 108 738

MADRID Ave anda i tornada (especial 4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola – estació AVE Gro/Bcn – escola –AVE anada i tornada
- Estada en confortable hostel a Madrid en habitacions de lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
-3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Madrid
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Palau Reial 6€.Extres en hotels i restaurants–Trasllat Atocha–hostel–Atocha.
- Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - ESTACIÓ GRO/BCN - MADRID  
Sortida del lloc d’origen en direcció a l’estació de Girona/Sants per agafar l’AVE en direcció a Madrid. Arribada, represa de l’equipatge i desplaçament amb metro a càrrec de l’escola fins al hostel, per deixar les maletes. Trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a la capital fent un recorregut a peu pel Madrid dels Borbons amb el Palau Reial, la Catedral de la Almudena, Plaça d’Orient, Plaça Major, Porta del Sol i Parlament. Sopar i allotjament.

DIA 2 · MADRID 
Esmorzar i possibilitat de visitar el Senat o el Congrés dels Diputats, concertant visita prèvia amb considerable temps d’antelació. Resta del matí continuarem fent la panoràmica a peu de Madrid. A la tarda, visita tots plegats al Museu del Prado amb tot el seu conjunt artístic. Seleccionarem les obres més importants per una millor visita. Sopar possibilitat de gaudir de l’ambient típic madrileny. allotjament.

DIA 3 · MADRID 
Esmorzar i sortida de nou a peu cap el Museu Reina Sofia on ens trobarem amb el guia local per fer-nos les explicacions de les obres d’art més importants que disposa el museu. A la tarda, ens dirigirem cap la plaça d’Orient per tal de passejar per l’anomenat “Madrid dels Borbons” i visitar el Palau Reial i l’església de la Magdalena. Sopar i allotjament.

DIA 4 · MADRID - ESTACIÓ TREN - ORIGEN 
Esmorzar i possibilitat de visitar l’anomenat “Barrio de las Letras”. En acabat, temps per a darreres compres i visites per la capital. En funció de l’horari de l’AVE, presentació a l’estació de l’AVE per prendre el tren cap a Barcelona/Girona. Trasllat posterior cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies