Truca'ns !! 972 108 738

MADRID Avió anda i tornada (especial 4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola – aeroport Barcelona – escola
- Trasllat aeroport Madrid - hostel - aeroport Madrid
- Estada en confortable hostel al centre de Madrid en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada Guies locals de ½ dia a Madrid
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Palau Reial 6€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Madrid–Bcn.
- Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - MADRID 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Barcelona per prendre l’avió en direcció a Madrid. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes i trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a la capital fent un recorregut a peu pel Madrid dels Borbons amb el Palau Reial, la Catedral de la Almudena, Plaça d’Orient, Plaça Major, Porta del Sol i Parlament. Sopar i allotjament.

DIA 2 · MADRID 
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de visitar el Museu del Prado amb tot el seu conjunt artístic. Seleccionarem les obres més importants per una millor visita.
En acabat, continuarem la visita pel conjunt de la capital i admirar la Plaça de la Cibeles, l’edifici del Banc d’Espanya i el de Correus, la Gran Via amb tots els seus teatres, la Porta d’Alcalà iexterior del Parc del Retiro. A la tarda, temps disponible per a passejar pel centre històric i gaudir de l’ambient típic madrileny. Sopar i allotjament.

DIA 3 · MADRID  
Esmorzar i sortida de nou a peu cap el Museu Reina Sofia on ens trobarem amb el guia local per fer-nos les explicacions de les obres d’art més importants que disposa el museu.
A la tarda, ens dirigirem cap el Parc del Retiro per descobrir aquest espai natural i d’oci de que disposa la població per desconnectar de la pressió diària. Sopar i allotjament.

DIA 4 · MADRID - AEROPORT BCN - ORIGEN  
Esmorzar i possibilitat de visitar el Parlament o el Congrés dels Diputats concertant visita prèvia amb considerable temps d’antelació. En funció de l’horari de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol cap a BCN. Trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables desprésdel seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies