Truca'ns !! 972 108 738

MADRID Ave anda i tornada (especial 3 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola – estació AVE Gro/Bcn – escola – AVE anada i tornada 
- Estada en confortable hostel a Madrid en habitacions de lliure distribució
- Règim de pensió completa menys dinar del primer dia portat de casa
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Madrid
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs
- Extres en hotels i restaurants
– Trasllat Atocha – hostel – Atocha.
- Transport públic.
- Palau Reial 6€. Possibilitat d’obtenir les entrades als Museus Públics gratuïts si es reserven amb molta antelació.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - ESTACIÓ GRO/BCN - MADRID 
Sortida del lloc d’origen en direcció a l’estació de Girona/Sants per agafar l’AVE en direcció a Madrid. Arribada, represa de l’equipatge i desplaçament amb metro a càrrec de l’escola fins al hostel, per deixar les maletes. Dinar amb menjar portat de casa. Trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a la capital fent un recorregut a peu pel Madrid dels Borbons amb el Palau Reial, la Catedral de la Almudena, Plaça d’Orient, Palau Reial, Plaça Major, Porta del Sol i Parlament. Sopar i allotjament.

DIA 2 · MADRID 
Esmorzar i possibilitat de visitar el Senat o el Congrés dels Diputats, concertant visita prèvia amb considerable temps d’antelació. Resta del matí continuarem passejant pel centre de Madrid. Dinar en restaurant. A la tarda, visita tots plegats al Museu del Prado amb tot el seu conjunt artístic. La visita la farem amb un guia local. Seleccionarem les obres més importants per una millor visita. Sopar en restaurant. Possibilitat de gaudir de l’ambient típicmadrileny. Allotjament.

DIA 3 · MADRID - ESTACIÓ TREN - ORIGEN 
Esmorzar i sortida de nou a peu cap el Museu Reina Sofia on ens trobarem amb el guia local per fer-nos les explicacions de les obres d’art més importants que disposa el museu. Dinar en restaurant. En funció de l’horari de l’AVE, presentació a l’estació de l’AVE per prendre el tren cap a Barcelona/Girona. Trasllat posterior cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un incrementde preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies