Truca'ns !! 972 108 738

MADRID

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Calatayud – Madrid
Sortida en autocar direcció Calatayud, realitzant breus descansos en ruta. A Calatayud, podrem aprofitar per observar el seu casc històric replet de monuments religiosos i seguidament dinarem en restaurant. A la tarda, continuarem la ruta en direcció Madrid. Arribarem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Madrid
Esmorzar a l’hotel i sortida per efectuar una visita panoràmica en autocar per observar la grandesa de la capital amb la Gran Via i tots els seus teatres, el Paseo de la Castellana, el camp de futbol del Bernabeu, etc. Dinarem en restaurant. 

A la tarda, podrem visitar el Museu del Prado amb àudio, que ens permetrà gaudir al màxim de la seva exposició permanent.

A continuació hi ha la possibilitat de visitar el Temple de Debod, que fou donat per l’Estat Egipci a Espanya en agraïment a l’ajut prestat en el salvament dels Temples d’Abu Simbel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3. Madrid
Esmorzar i sortida per tal de passejar per la Plaça de la Cibeles, el Banc d’Espanya i l’edifici de Correus. A continuació, podrem visitar el Museu d’Art Reina Sofia per gaudir de la seva col·lecció d’art permanent. Dinarem, i a la tarda ens dirigirem cap el Parc del Retiro per descobrir aquest espai natural i d’oci del que disposa la població per desconnectar de la pressió diària. Cap al vespre, es podrà visitar un espectacle musical o teatral que actuï en aquest període de temps. Finalment, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4. Madrid – Toledo – Aranjuez
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Toledo on podrem admirar amb detall la ciutat amb la seva Catedral, l’Alcàsser, la Sinagoga del Transito i l’Església Santo Tomé amb la pintura del Greco. Dinar en restaurant. A la tarda, reprendrem la ruta en direcció Aranjuez, ciutat famosa pel seu Palau Real, els seus jardins i el traçat quadricular dels seus carrers, la Casa del Labrador i el Jardí del Príncep. 

El paisatge cultural d’Aranjuez fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2001. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Madrid – Segòvia – Avila
Esmorzar i sortida en autocar pel matí cap a Segòvia, on podrem conèixer la ciutat amb l’Aqüeducte Romà, les muralles, la Catedral i diversos edificis civils i religiosos de l’època medieval. 

Dinar en restaurant i a la tarda, sortida direcció Àvila, ciutat emmurallada declarada Patrimoni de la Humanitat. Aquest ric patrimoni artístic de la ciutat de les tres cultures el formen les seves muralles, cases, palaus, temples, convents, etc. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Madrid – Saragossa – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar direcció Saragossa, realitzant breus descansos en ruta. A Saragossa, capital del Regne d’Aragó durant l’Edat Mitjana, podrem passejar pel centre i a continuació dinarem en restaurant. A la tarda, continuació del trajecte de retorn a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies