Truca'ns !! 972 108 738

MADRID CAPITAL Anada i tornada en Ave (4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola – estació Sants Barcelona – escola
- Estada en confortable hostel a Madrid en habitacions de lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Madrid
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants – Trasllat Atocha – hostel – Atocha. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: ORIGEN – BCN - MADRID
Sortida del lloc d’origen en direcció a l’estació de Sants per agafar l’AVE en direcció a Madrid. Arribada, represa de l’equipatge i desplaçament amb metro fins al hostel, per deixar les maletes. Trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a la capital fen un recorregut a peu pel Madrid dels Borbons amb el Palau Reial, la Catedral de la Almudena, Plaça d’Orient, Plaça Major, Porta del Sol i Parlament. Sopar i allotjament.

DIA 2on: MADRID – SENAT / CONGRES – PANORAMICA – MUSEU DEL PRADO
Esmorzar i possibilitat de visitar el Senat o el Congrés dels Diputats, concertant visita prèvia amb considerable temps d’antel.lació. Resta del matí continuarem fent la panoràmica de Madrid. A la tarda, visita tots plegats del Museu del Prado amb tot el seu conjunt artístic. Es sel.leccionaran les obres més importants per una millor visita. Sopar i possibilitat de gaudir de l’ambient típic de la nit madrilenya. Allotjament.

DIA 3er : MADRID - REINA SOFIA - PALAU REIAL
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia per tal de visitar el Museu d’Art Reina Sofia. A continuació, possibilitat de visitar el Temple Egipci de Debod. A la tarda, visita al Palau Reial i passejada a peu pel centre de Madrid per tal d’assaborir l’ambient típic de la capital. S’aconsella assistir a algun dels musicals que ofereix la capital. Sopar i allotjament.

DIA 4art: MADRID – ORIGEN
Esmorzar i possibilitat de visitar el Parc del Retiro per descobrir aquest espai natural i d’oci de que disposa la població per desconnectar de la pressió diària. A l’hora indicada, sortida cap l’estació de trens per prendre l’Ave cap a Barcelona. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies