Truca'ns !! 972 108 738

MADRID - CENTRE ESPANYA Tot en autocar sense nits en ruta (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hostel al centre de Madrid en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Madrid, Segòvia i Toledo
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: ORIGEN – MADRID
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap a Madrid. Aturades tècniques vàries fins arribar al hostel on podrem descarregar les maletes a les habitacions. Trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a la capital fent un recorregut a peu pel Madrid dels Borbons amb el Palau Reial, la Catedral de la Almudena, Plaça d’Orient, Plaça Major, Porta del Sol i Parlament. Sopar i allotjament.

DIA 2on: MADRID
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de visitar el Museu del Prado amb tot el seu conjunt artístic. Seleccionarem les obres més importants per una millor visita. A la tarda, continuarem la visita tot i fent una panoràmica en autocar pel conjunt de la capital i admirar la Plaça de la Cibeles, l’edifici del Banc d’Espanya i el de Correus, la Gran Via amb tots els seus teatres, la Porta d’Alcalà i el Parc del Retiro. Sopar i allotjament.

DIA 3er: MADRID
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia per tal de visitar el Museu d’Art Reina Sofia. A continuació, possibilitat de visitar el Temple Egipci de Debod. A la tarda, visita al Palau Reial i passejada a peu pel centre de Madrid per tal d’assaborir l’ambient típic de la capital. S’aconsella assistir a algun dels musicals que ofereix la capital. Sopar i allotjament.

DIA 4art: MADRID – SEGOVIA – ÀVILA
Esmorzar i sortida en autocar pel matí cap a Segòvia on ens trobarem amb el nostre guia local qui ens traslladarà tot el seu coneixement de la ciutat amb l’Aqüeducte Romà, les muralles, la Catedral i diversos edificis civils i religiosos d’època medieval. A la tarda, sortirem cap a Àvila per visitar una de les ciutats emmurallades més fascinants de tot Espanya. Acaba la visita, retorn cap a Madrid pel sopar i allotjament.

DIA 5è: MADRID – TOLEDO - ORIGEN
Esmorzar i sortida de nou en autocar fins a Toledo on tindrem trobada amb el nostre guia local per conèixer i admirar amb detall la ciutat amb la seva Catedral, l’Alcàsser, la Sinagoga del Transito i l’església de Santo Tomé amb la pintura del Greco. Acabades les visites, sortirem de tornada cap el nostre punt d’origen per arribar a darrera hora de la nit.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies