Truca'ns !! 972 108 738

MADRID - CENTRE ESPANYA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aeroport Barcelona – escola
- Trasllat aeroport Madrid – hostel aeroport Madrid
- Autocar privat per fer les excursions Escorial, Segovia, Aranjuez i Toledo
- Estada en confortable hostel a Madrid en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Madrid, Segòvia i Toledo
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Madrid – Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: ORIGEN – BCN - MADRID
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Madrid. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes i trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a la capital fent un recorregut a peu pel Madrid dels Borbons amb el Palau Reial, la Catedral de la Almudena, Plaça d’Orient, Plaça Major, Porta del Sol i Parlament. Sopar i allotjament.

DIA 2on: MADRID
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de visitar el Museu del Prado amb tot el seu conjunt artístic. Seleccionarem les obres més importants per una millor visita. En acabat, continuarem la visita tot i fent una panoràmica en autocar pel conjunt de la capital i admirar la Plaça de la Cibeles, l’edifici del Banc d’Espanya i el de Correus, la Gran Via amb tots els seus teatres, la Porta d’Alcalà i el Parc del Retiro. A la tarda, temps disponible per a passejar pel centre històric i gaudir de l’ambient típic madrileny. Sopar i allotjament.

DIA 3er: MADRID – ESCORIAL ( o AVILA) - SEGOVIA
Esmorzar i sortida en autocar pel matí cap a l’Escorial per visitar el seu complex artístic de gran magnitud. En acabat, prosseguirem cap a Segòvia on ens trobarem amb el nostre guia local qui ens traslladarà tot el seu coneixement de la ciutat amb l’Aqüeducte Romà, les muralles, la Catedral i diversos edificis civils i religiosos d’època medieval. Retorn cap a Madrid pel sopar i allotjament.

DIA 4art: MADRID – ARANJUEZ - TOLEDO
Esmorzar i sortida de nou en autocar cap a Aranjuez on podrem admirar el Palau Reial i els seus preciosos jardins. A continuació, ens arribarem fins a Toledo on tindrem trobada amb el nostre guia local per conèixer i admirar amb detall la ciutat amb la seva Catedral, l’Alcàsser, la Sinagoga del Tránsito i l’església de Santo Tomé amb la pintura del Greco. Tornada cap a Madrid per sopar i allotjament.

DIA 5è: MADRID – BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps disponible pel matí per visita el Centre d’Art Reina Sofia i realitzar les darreres compres i visites per la capital. En funció de l’horari de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol cap a BCN. Trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aérea. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies