Truca'ns !! 972 108 738

MEDITERRANI FRANCÈS

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants. 

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Saint Tropez – Saint Raphael – C. Francesa
Sortida el matí en autocar en direcció Saint Tropez, la única ciutat de la costa que està orientada al nord, pel que no va atraure turistes en un primer instant. El turisme de masses hi va arribar més tard, amb més interessos pels artistes que en els museus, com el de “Musée Naval” o el “Musée de l’Annonciade”. 

Saint Raphael serà la següent visita; un encantador centre turístic a l’estil tradicional de la Costa Blava. A part de les seves platges, ofereix unes ruïnes romanes, un museu on s’exposen els tresors rescatats per Jacques Cousteau d’un vaixell romà enfonsat, etc. Dinar en restaurant. A la tarda, arribarem a l’hotel de la mateixa costa francesa, ens instal·larem, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Costa francesa – Nice – Montecarlo
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de visitar la ciutat de Nice, el nucli turístic més extens de la costa mediterrània. Fou fundada pels grecs i colonitzada pels romans.

S’hi troben un conjunt de museus com el Museu de Matisse, el Museu d’Art Modern i Contemporani, el Museu de les Belles Arts, etc. 

També s’hi troba una fabulosa Catedral, el Palau Lascaris, entre altres monuments importants. Dinarem en restaurant.

A la tarda, seguirem la visita a Montecarlo, ciutat coneguda pel seu casino i el seu joc. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Costa francesa – Toulon – Marsella – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Toulon. Aquesta base naval era d’una flota anglo-espanyola però fou alliberada per Napoleó Bonaparte. S’hi troben el Museu Nacional de la Marina i el Museu d’Art de Toulon. La torre de l’antic Ajuntament és quasi lo únic que hi ha del moll d’abans de la guerra.

Realitzant el trajecte de tornada, ens aturarem a Marsella per tal de dinar en restaurant i gaudir de l’últim àpat del viatge, l’àpat de comiat. A la tarda, continuarem amb la ruta per tal d’arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies