Truca'ns !! 972 108 738

NORD ITÀLIA - FLORÈNCIA I VENÈCIA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Aix en Provence – Costa Liguria
Sortida en autocar el matí en direcció Aix en Provence. Parades tècniques vàries durant el trajecte. Possibilitat d’esmorzar durant el matí a càrrec del client.

Dinar en restaurant per a un bon començament del viatge, i a la tarda, es prosseguirà amb la ruta fins arribar a la Costa Liguria. Instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. Costa Liguria – Sirmione – Verona – Lido di Jesolo
Esmorzar a l’hotel i sortida per a la visita de la ciutat de Sirmione, i posteriorment ruta fins a Verona. Disposarem de temps per la seva visita i per tal de gaudir del coneixement de la ciutat en la que William Shakespeare s’inspirà en la seva famosa obra. Dinar en restaurant.

A continuació, seguirem amb l’autocar fins a Lido Di Jesolo per tal d’instal·lar-nos a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Lido di Jesolo – Venècia
Esmorzar i sortida cap a Punta Sabionni on es prendrà el vaporetto per tal de dirigir-nos a Venècia a través de la llacuna veneciana. Arribada i temps per descobrir la historia i bellesa d’aquesta gran ciutat amb la Plaça i basílica de San Marc, l’imponent Palau Ducale, l’alçada del Campanile i el preciós indret on es troba el Ponte de Rialto. Temps per dinar i la tarda restarà a disposició per descobrir els racons i canals d’aquesta preciosa ciutat. Al capvespre, retorn amb vaporetto. Sopar i allotjament.

Dia 4. Lido di Jesolo – Bologna – Montecatini Terme
Esmorzar i sortida en autocar cap a Bolonya on descobrirem la ciutat tot i visitant entre altres el museu de la Universitat, classificada com la més antiga de tot Europa. Dinar en restaurant.

A continuació, prosseguirem el nostre viatge fins a Montecatini Terme, temps per un primer contacte amb la ciutat. Instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Montecatini Terme – Florència
Esmorzar a l’hotel i sortida cap el centre de Florència per tal de visitar el museu dels Uffizi i el centre històric de la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio... Dinarem en restaurant a la mateixa ciutat. A la tarda, disposarem de temps per visitar la

Galleria della Accademia i pujar a la Piazzetta Miquelangello des d’on es divisa una panoràmica preciosa de la capital. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Montecatini Terme – Lucca – Pisa – Rivera Italiana
Esmorzar i sortida en autocar per tal de conèixer Lucca, una de les petites joies amagades que disposa la regió de la Toscana. En acabat, sortida cap a Pisa per la visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. Dinar en restaurant. Continuació del trajecte cap a la Riviera Italiana per la instal·lació, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 7. Rivera Italiana – Montecarlo – Origen
Esmorzar i sortida per tal de realitzar el trajecte de tornada. Pel camí, ens aturarem a Montecarlo on gaudirem de l’últim àpat del viatge. En acabat, continuació de la ruta fins al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies