Truca'ns !! 972 108 738

ORANGE

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Orange – Vaison Romaine
Sortida en autocar el matí per arribar fins a Orange, una localitat i comuna francesa situada al departament de Vaucluse. Dinar en restaurant. Pel camí, ens aturarem a la Vaison Romaine, on visitarem els seus llocs de més interès com la Catedral, el Teatre Antic, el Castell dels Comptes de Toulouse, etc. 

A continuació ens dirigirem cap l’hotel, per instal·lar-nos en les habitacions. Sopar i allotjament.

Dia 2. Orange – Orgnac – Gorges Ardeche – Granja Cocodrils
Esmorzar a l’hotel i sortida per a la visita d’Orgnac, una de les majors cavitats naturals subterrànies del món. La part visitable es divideix en tres sales: la sala Robert de Joly, la sala del caos i la sala vermella.

Dinar en restaurant. A continuació visitarem les Gorges Ardeche, considerades reserva natural nacional. Formen un veritable canyó d’una trentena de quilòmetres i on el riu Ardeche es fa lloc enmig d’alts penya-segats blancs.

L’última visita del dia serà a la Granja Cocodrils on podrem veure la criança d’aquest animal tant poc comú en les nostres terres.. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Orange – Avignon – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar per tal de realitzar el trajecte de tornada a casa. En ruta, ens aturarem, entre d’altres parades, a Avignon, on tindrem la possibilitat de passejar pel seu centre i dinarem en restaurant com a àpat de comiat. A continuació, prosseguirem amb el trajecte fins arribar al punt d’origen. 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies