Truca'ns !! 972 108 738

PAÍS BASC

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Saragossa – País Basc
Sortida en autocar en direcció a la ciutat de Saragossa, realitzant breus pauses en ruta. A Saragossa, dinarem en restaurant i passejarem pel centre de la ciutat. A la tarda, continuarem la ruta cap al País Basc. Arribarem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. País Basc – Guernika – Bilbao
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Gernika. El seu arbre simbolitza els bascos a nivell universal, i al seu voltant i al de la “Casa de las Juntas” s’agrupa un notable nucli històric. També podrem visitar el Parlament basc (excepte si hi ha sessió Parlamentaria). Dinarem en aquest municipi i a la tarda ens dirigirem cap a Bilbao. En aquesta ciutat, visitarem l’exterior del Museu de Belles Arts, el Museu Marítim i el casc antic amb la Plaça Nova i la Catedral Gòtica. A continuació, visitarem el Museu Guggenheim i pujarem cap el Nervión per gaudir d’una panoràmica de la ciutat. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. País Basc – Hondarribia – S. Sebastià
Esmorzar i sortida en direcció Hondarribia, ciutat que conté un dels seus cascs medievals millor conservats de Guipúscoa. Des d’Hondarribia, es pot observar una magnífica panoràmica del Bidasoa i de la costa basco francesa. Dinar en restaurant i, a la tarda, sortida en direcció a la ciutat de San Sebastià. A aquesta ciutat podrem visitar diferents indrets com la “Badia de la Concha”, l’Ajuntament, la Plaça de Miramar, la Catedral... així com també passejarem pel seu casc antic. Al final del dia, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. País Basc – Vitoria
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Vitòria, on podrem visitar la Catedral, la Plaça de la Verge Blanca, la Plaça Major, i altres indrets d’encant basc. Dinar en restaurant a la mateixa ciutat. A la tarda, temps lliure per comprar, passejar per la ciutat i gaudir de les tradicions basques. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament. 

Dia 5. País Basc – Laredo – Castro Urdiales – Pont Portugalete
Esmorzar i sortida per visitar les poblacions marineres de Laredo, amb una platja al Mar Cantàbric de més de 5km característica pel seu fi arenal, i Castro Urdiales, que es troba al peu del Mont de San Pelayo, i on podrem admirar la monumental Església de Santa Maria, el Pont de Santa Anna... 

Dinar en restaurant i a la tarda ens dirigirem al Pont de Portugalete, pont transbordador de peatge que uneix els dos marges de la ria de Nervión, a Vizcaya. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. País Basc – Pamplona – Tudela – Origen
Esmorzar i sortida en autocar en direcció Pamplona, la capital de Navarra. Podrem fer una passejada pel seu centre visitant la coneguda Catedral gòtica. 

Dinarem i continuarem la ruta de retorn a casa realitzant una breu pausa a Tudela, una de les ciutats d’origen islàmic més importants d’Espanya i Europa. Reprendrem el viatge de tornada i l’arribada serà cap el vespre.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies