Truca'ns !! 972 108 738

PAÍS BASC Tot en autocar sense nits en ruta (4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hostel a Bilbao en habitacions lliure distribució
- Règim de pensió completa menys dinar 1r dia
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia professional acompanyant durant tot el viatge
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.
- Entrada Museu Guggenheim i Parlament de Gernika (excepte si hi ha sessió parlamentària).

No Inclou
- Extres en hotels i restaurants.
- Altres serveis no indicats.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - SARAGOSSA - BILBAO
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap al País Basc. Aturada a Saragossa per descans i conèixer el seu centre històric amb la Plaça i Basílica del Pilar. Temps per dinar amb menjar portat de casa. A continuació, prosseguirem el recorregut fins arribar a Bilbao. Descàrrega de maletes al hostel. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BILBAO - GERNIKA 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Gernika on podrem visitar el Parlament Basc (si no hi ha sessió Parlamentaria) i el centre de la població, model d’identitat per la societat basca. En acabat, tornada cap a Bilbao. Dinar en restaurant. A la tarda, visitarem l’espectacular Museu Guggenheim, amb les seves diverses exposicions i passejada amb la nostra guia pel centre de la ciutat amb el Museu de Belles Arts, el Museu Marítim i el casc antic amb la Plaça Nova i la Catedral Gòtica. Sopar i allotjament.

DIA 3 · BILBAO - HONDARRIBIA - S. SEBASTIÀ 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Hondarribia per conèixer aquesta ciutat de 12.000 habitants en la que podrem admirar les seves antigues muralles, el seu castell i el barri de la Marina amb les seves cases coloristes amb grans balconades. En acabat, continuació cap a St Sebastià per la visita del seu casc històric amb l’Ajuntament, la Catedral, Basílica Santa Maria, les escultures del “Peine al Viento” de Chillida, el Palau i Jardins de Miramar,  Palau de Congressos, Auditori Kursaal i la Plaça de la Constitució. Tot un conjunt històric i artístic de gran relleu. Dinar en restaurant i continuació de les visites. Retorn cap a Bilbao pel sopar i allotjament.

DIA 4 · BILBAO - PAMPLONA - ORIGEN 
Esmorzar i represa de maletes i autocar per dirigir-nos cap a Pamplona, ciutat mundialment coneguda per la seva festivitat dels San Fermins quan explota al mes de juliol la passió dels seus habitants pels braus. Temps per passejar pel seu casc històric i continuar fins a Castejón per dinar en restaurant. En acabat, continuació del trajecte fins arribar a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un incrementde preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies