Truca'ns !! 972 108 738

PAÍS BASC - AVENTURA (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hostel a Bilbao en habitacions lliure distribució
- Règim de pensió completa menys dinar 1r dia
- 3 professors acompanyants - Guies locals a San Sebastià, Bilbao i enclaus Jocs de Trons. Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada. Activitat de Surf, activitat de Piragüisme o Canoes i activitat de circuit pels arbres.

No Inclou
- Extres en hotels i restaurants.
- Altres serveis no indicats.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - S. SEBASTIÀ - BILBAO 
Sortida en autocar a les 06:00h per anar cap al País Basc. Aturades tècniques varies i dinar portat de casa. Arribada a San Sebastià i torbada amb el nostre guia local per conèixer el seu casc històric amb els exteriors de l’Ajuntament, la Catedral, el Palau i Jardins de Miramar, l’Auditori, les escultures del “Peine del Viento” de Chillida, el Palau i Jardins de Miramar, Palau de Congressos, Auditori Kursaal i la plaça de la Constitució. Acabades les visites, prosseguirem el recorregut fins arribar al nostre allotjament de Bilbao. Descàrrega de maletes al hostel, presa de contacte amb l’entorn, sopar i allotjament.

DIA 2 · BILBAO - SURF 
Esmorzar i sortida en autocar cap on es troba ubicada la nostra empresa d’aventura per tal de preparar durant la resta del matí l’activitat de surf guiats per la mà de monitors especialitzats. Acabada l’activitat, retornarem a Bilbao. A la tarda, amb el nostre guia local per tal de conèixer el centre de la ciutat de Bilbao ambels exteriors del Museu de Belles Arts, el Museu Marítim i el casc antic amb la Plaça Nova i la Catedral Gòtica. Sopar i allotjament.

DIA 3 · BILBAO - PIRAGÜISME O CANOES - ENCLAUS POBLACIONS ESCENARIA JOC DE TRONS 
Esmorzar i sortida per a gaudir de l’activitat de piragüisme o canoes amb els nostres monitors especialitzats. A la tarda, sortida en autocar i guia local per visitar algunes de les poblacions com Barrica i San Juan de Gaztelugatxe que van ser escenari de la sèrie de televisió Joc de Trons. Retorn cap a Bilbao persopari allotjament.

DIA 4 · BILBAO - ACTIVITAT AL PARK FORESTAL AMB TIROLINES I RUTES PELS ARBRES 
Esmorzar i sortida en autocar cap al parc forestal on gaudirem de tot un matí d’activitat a la natura en diferents recorreguts pels arbres i tirolines que us tindranpreparats.A la tarda, tornarem cap a Bilbao tot i parant a Portugalete on podrempujar al “pont penjant” i gaudir d’aquesta obra d’enginyeria tant particular qualificada com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Acabada la visita, arribada a Bilbao. Al vespre, sopar i allotjament.

DIA 5 · BILBAO - PAMPLONA - ORIGEN 
Esmorzar i sortida cap a Pamplona per tal de passejar i conèixer el seu casc històric. En acabat, continuarem el nostre trajecte en direcció al nostre lloc d’origen .

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies