Truca'ns !! 972 108 738

PAÍS BASC I NAVARRA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Tudela – País Basc
Sortida en autocar direcció la ciutat de Tudela, fent breus pauses en ruta. A Tudela, una de les ciutats d’origen islàmic més importants d’Espanya i Europa, dinarem en restaurant. A la tarda, continuarem la ruta cap al País Basc. Arribarem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. País Basc – S. Sebastià – St. Jean de Luz – Biarritz
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Sant Sebastià, per visitar la urbanització moderna de la ciutat, produïda al segle XIX, la platja de la Contxa, el Monte Urgull i Monte Igüeldo, el barri vell i l'edifici de l'Ajuntament, el Pont i l’auditorium Kursaal, entre d’altres mostres representatives. Dinar en restaurant i a la tarda sortida cap la costa basca oriental per visitar les precioses poblacions de St.Jean de Luz, tranquil·la població turística i pesquera famosa per la seva indústria balenera des del segle XI i Biarritz, amb un preciós port pesquer i centre històric digne d’admirar. Sopar i allotjament.

Dia 3. País Basc – Bilbao Guggenheim – Getxo
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Bilbao per visitar l’imponent Museu Guggenheim i el casc històric de la ciutat, la major de les ciutats basques de la que en destaquem el port pesquer de Santurce i el casc antic amb animats carrerons de tasques, la porticada plaça Nova i la Catedral de Santiago. 

Dinar en restaurant. Acabada la visita, sortida cap a Getxo on coneixerem la població i el famós “Pont Penjant de Portugalete”. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4. País Basc – Vitoria – Regió Pamplona
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Vitòria. Visitarem el casc antic declarat conjunt monumental l’any 1997, format per la Plaça de la Verge Blanca, on s’alça un monument a la batalla en la que el 1813 el Duc de Wellington derrotà als francesos; l’església gòtica de Sant Miquel, la Catedral de Santa Maria i altres monuments representatius. Dinar en restaurant. 

A la tarda, sortirem en autocar cap a Pamplona, ciutat tranquil.la durant tot l’any, esclata d’esplendor al arribar el mes de juliol amb la festivitat dels “Sanfermins” i els seus esgarrifants “encierros” de braus. Temps per a conèixer la ciutat i anar cap el nostre hotel pel sopar i allotjament.

Dia 5. Regió Pamplona – P.N Señorio Bertiz – Vall Baztan
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció al famós Parc Natural del Señorio de Bértiz per tal de conèixer i passejar pel bell mig d’aquest preciós enclau natural classificat com a Parc Natural l’any 1984 qui destaca per la presència de fauna forestal associada a la frondositat del bosc. En acabat, sortida cap la Vall de Baztan per tal de dinar en restaurant. A la tarda, temps per conèixer la regió de Baztan. Retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 6. Regió Pamplona – Puente la Reina – Ruta – Origen
Esmorzar i sortida cap a Puente La Reina per la visita d’aquesta acollidora vila de marcat regust medieval que creixé entorn de la unió de camins en la famosa “ruta de Santiago”. Temps per la seva passejada i continuació cap al restaurant per dinar. A la tarda, seguirem el trajecte cap el punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies