Truca'ns !! 972 108 738

PAIS BASC Tot en autocar sense nits en ruta (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable alberg a Bilbao en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Bilbao, San Sebastià i Santander
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: ORIGEN – SARAGOSSA – BILBAO
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap al País Basc. Aturada a Saragossa per descans i conèixer el seu centre històric amb la Plaça i Basílica del Pilar. A continuació, prosseguirem el recorregut fins arribar fins a Bilbao. Descàrrega de maletes al hostel. Sopar i allotjament.

DIA 2on: BILBAO - GUERNIKA
Esmorzar i sortida en autocar cap a Guernika on podrem visitar el Parlament Basc (si no hi ha sessió Parlamentaria) i el centre de la població, model d’identitat per la societat basca. En acabat, tornada cap a Bilbao per visitar l’espectacular Museu Guggenheim amb les seves diverses exposicions i passejada amb guia local pel centre de la ciutat amb el Museu de Belles Arts, el Museu Marítim i el casc antic amb la Plaça Nova i la Catedral Gòtica. Sopar i allotjament.

DIA 3er: BILBAO - S. SEBASTIÀ
Esmorzar i sortida en autocar cap a Hondarribia per conèixer aquesta ciutat de 12.000 habitants en la que podrem admirar les seves antigues muralles i antic castell i el barri de la Marina amb les seves cases coloristes amb grans balconades. En acabat, continuació cap a San Sebastià per la visita guiada del seu casc històric amb l’Ajuntament, la Catedral, Basílica Santa Maria, les escultures del “Peine del Viento” de Chillida, el Palau i Jardins de Miramar, Palau de Congressos, Auditori Kursaal i la plaça de la Constitució. Tot un conjunt històric i artístic de gran relleu. Sopar i allotjament.

DIA 4art: BILBAO – SANTANDER
Esmorzar i sortida en autocar cap a Santander per tal de trobar-nos amb el nostre guia local qui ens farà una panoràmica explicativa completa de la ciutat amb el Sardinero i el seu Passeig Marítim, el Palau de la Magdalena, el Passeig Pereda i el Castelar, així com el seu casc històric. De tornada, visitarem Laredo i Castro Urdiales, dos típics pobles mariners de l’anomenada costa cantàbrica. Sopar i allotjament.

DIA 5è: BILBAO – PAMPLONA – ORIGEN
Esmorzar i represa de maletes i autocar per dirigir-nos cap a Pamplona, ciutat mundialment coneguda per la seva festivitat dels San Fermins quan explota al mes de juliol la passió dels seus habitants pels braus. Temps per passejar pel seu casc històric i continuar posteriorment el trajecte fins arribar a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies