Truca'ns !! 972 108 738

PAÍS BASC Tot en autocar sense nits en ruta (3 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable alberg a Bilbao en habitacions lliure distribució
- Règim de pensió completa menys dinar 1r dia
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia acompanyant tot el viatge
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – SARAGOSSA – BILBAO
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap al País Basc. Aturada a Saragossa per descans, dinar portat de casa i conèixer el seu centre històric amb la Plaça i Basílica del Pilar. A continuació, prosseguirem el recorregut fins arribar fins a Bilbao. Descàrrega de maletes al hostel. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BILBAO - GUERNIKA
Esmorzar i sortida en autocar cap a Guernika on podrem visitar el Parlament Basc (si no hi ha sessió Parlamentaria) i el centre de la població, model d’identitat per la societat basca. En acabat, tornada cap a Bilbao per visitar l’espectacular Museu Guggenheim amb les seves diverses exposicions i passejada amb guia local pel centre de la ciutat amb el Museu de Belles Arts, el Museu Marítim i el casc antic amb la Plaça Nova i la Catedral Gòtica. Dinar, Sopar i allotjament.

DIA 3 · BILBAO - S. SEBASTIÀ – PAMPLONA - ORIGEN
Esmorzar i sortida en autocar cap a San Sebastià per descobrir la seva platja de la Concha i el seu centre històric. En acabat, sortida cap a Pamplona per conèixer la ciutat on es celebren les festes de San Fermín. Dinar en camí i arribada final al nostre punt d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies