Truca'ns !! 972 108 738

PALLARS SOBIRÀ

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Centre astronòmic Montsec – Cellers – Rialp
Sortida en autocar en direcció al centre astronòmic Montsec, situat al municipi d’Ager. Visitarem aquest parc, on aprofiten les aptituds i potencialitats de la zona on es troba per a la realització de recerca, formació i divulgació de la ciència, en especial de l’Astronomia.

En acabat, seguirem cap a Cellers, un magnífic poble amb un nucli de població que no supera la vintena de cases. Dinarem, i a la tarda ens dirigirem a Rialp on ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Rialp – Salàs de Pallars – Vall d’Assua
Esmorzar i sortida en direcció Salàs de Pallars, on podrem visitar el seu casc antic amb cases d’arquitectura civil, porxos de l’època del segle XVII... 

Dinar en restaurant. En acabat de dinar, ens dirigirem cap a la Vall d’Àssua, que es troba entre els termes municipals de Rialp i Sort. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3. Rialp – Tavascan – Sort
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Tavascan, poblet situat entre el riu de Ladorre i el de Tavascan. Hi destaca l’església parroquial de Sant Bartomeu i el Pont Medieval. Dinar en restaurant. 

A la tarda, ens dirigirem cap a Sort, un dels pobles més afavorits per la loteria i on es troba la “Bruixa d’Or”. Finalment retornarem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 4. Rialp – Espot – Llac de Sant Maurici
Esmorzar i sortida cap a Espot, municipi que ha experimentat una formidable transformació amb la creació del Parc Nacional d’Aigüestortes, l’Estany de Sant Maurici i les pistes d’esquí alpí de Super Espot. Visitarem l’únic parc nacional de Catalunya, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Podrem gaudir del paisatge d’alta muntanya amb un impressionant relleu i una gran riquesa de fauna i vegetació. 

En acabat, dinarem i retornarem a la ciutat de Rialp, on podrem passejar pel municipi i acabar de mantenir el contacte amb la natura. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5. Rialp – Castell de mur – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de fer la ruta de retorn a casa. Realitzarem una parada a Castell de Mur, des d’on podrem gaudir del meravellós paisatge i de la bellesa que el rodeja. Dinarem en restaurant. En acabat, seguirem amb el trajecte per tal d’arribar a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies