Truca'ns !! 972 108 738

PALMA DE MALLORCA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aeroport Bcn – escola aeroport Palma – Hotel - aeroport Palma
- Bus privat per les dues excursions previstes
- Estada en confortable hotel turístic en habitacions lliure distribució a Palma ciutat
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota l’ informació detallada
- Excursió a Valldemossa, Deià i Sóller
- Excursió a Manacor, Porto Cristo i Coves Drach.
- Aigua inclosa en els sopars.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Coves Drach 17€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Transport públic.
- Avió Bcn–Palma–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - PALMA  
Sortida en autocar de l’escola en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre el vol en direcció a Palma de Mallorca. Arribada, represa de l’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a l’hotel. Instal·lació i presa de contacte amb l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 2 · PALMA CIUTAT  
Esmorzar i sortida en transport públic i a peu, per la visita durant tot el dia de Palma ciutat, visitant el seu centre històric, la Catedral gòtica, empremta del passat important de l’illa, el Castell de Bellver, essent un dels únics castells d’Europa de planta circular, el barri i els banys Àrabs, entre altres visites d’interès. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3 · PALMA - VALLDEMOSSA - SÓLLER 
Esmorzar i sortida en autocar privat per l’excursió a Valldemossa, situada a 18 km de la ciutat, en una frondosa vall de la Serra de Tramuntana amb exuberant vegetació. En destaquem la seva plaça on es troba la Cartoixa amb frescos d’artistes importants i el Palau delRey Sancho.
Continuarem el trajecte cap a Deià, paisatge que ens ofereix unes vistes espectaculars entre oliveres i mar amb penya segats de preciosa panoràmica. Visita de Deià, amb les seves cases de pedra i teula, que ens traslladen al passat i continuació cap a Sóller, amb precioses cases senyorials. En acabat, retorn a Palma pel sopar i allotjament.

DIA 4 · PALMA - COVES DRACH - MANACOR - PORTO CRISTO 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Manacor, 3ª ciutat més gran en nombre d’habitants de l’illa, per visitar la fàbrica de perles Majòrica. En acabat, ens arribarem fins a Porto Cristo on es troben les famosíssimes Coves del Drac, obra mestra de la natura, que visitarem. Temps durant tota la jornada per gaudir de totes les visites i retorn cap a Palma pel sopar i allotjament.

DIA 5 · PALMA - AEROPORT BCN - ORIGEN  
Esmorzar, temps per fer maletes i últimes compres. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap a l’aeroport per prendre el vol en direcció a Barcelona. Arribada a Barcelona i trasllat cap el nostre punt d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables desprésdel seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies