Truca'ns !! 972 108 738

PALMA MALLORCA Avió anada i tornada

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aeroport Palma – escola - aeroport Palma – Hotel - aeroport Palma
- Estada en confortable hotel turístic en habitacions lliure distribució a Palma ciutat
- Règim de Mitja Pensió – 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota l’ informació detallada
- Excursió a Valldemosa, Deià i Sóller
- Excursió a Manacor, Porto Cristo i Coves Drach. Aigua inclosa en els sopars.

No inclou
Entrades en monuments, museus i coves - Extres en hotels i restaurants. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: AEROPORT BCN - PALMA
Sortida en autocar de l’escola en direcció a l’aeroport de Barcelona per prendre el vol en direcció a Palma de Mallorca. Arribada, represa de l’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a l’hotel. Instal·lació i presa de contacte amb l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 2on: PALMA CIUTAT
Esmorzar i sortida en transport públic i a peu, per la visita durant tot el dia de Palma ciutat, visitant el seu centre històric, la Catedral gòtica, empremta del passat important de l’illa, el Castell de Bellver, essent un dels únics castells d’Europa de planta circular, el barri i els banys Àrabs, entre altres visites d’interès. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3er: PALMA – VALLDEMOSA – SOL-LER - PALMA
Esmorzar i sortida en autocar privat per l’excursió a Valldemosa, situada a 18 km de la ciutat, en una frondosa vall de la Serra de Tramuntana amb exuberant vegetació. En destaquem la seva plaça on es troba la Cartoixa amb frescos d’artistes importants i el Palau del Rey Sancho. Continuarem el trajecte cap a Deià, paisatge que ens ofereix unes vistes espectaculars entre oliveres i mar amb penya segats de preciosa panoràmica. Visita de Deià, amb les seves cases de pedra i teula, que ens traslladen al passat i continuació cap a Sóller, amb precioses cases senyorials i jardí botànic. Retorn cap a Palma pel sopar i allotjament.

DIA 4art: PALMA – COVES DRACH – MANACOR – PORTO CRISTO
Esmorzar i sortida en autocar cap a Manacor, 3ª ciutat més gran en nombre d’habitants de l’illa, per visitar la fàbrica de perles Majòrica. En acabat, ens arribarem fins a Porto Cristo on es troben les famosíssimes Coves del Drac, obra mestra de la natura, que visitarem. Temps durant tota la jornada per gaudir de totes les visites i retorn cap a Palma pel sopar i allotjament.

DIA 5è: PALMA–AEROPORT BCN - ORIGEN
Esmorzar, temps per fer maletes i últimes compres. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap a l’aeroport per prendre el vol en direcció a Barcelona. Arribada a Barcelona i trasllat cap el nostre punt d’origen.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aérea. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies