Truca'ns !! 972 108 738

PARÍS - DISNEY Tren TGV anada i tornada (especial 4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat en autocar escola – estació trens Perpinyà – escola
– Bitllet anada i tornada en TGV classe turista
- Estada en confortable hostel turístic en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a París i Versailles
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne.
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.
- Transport a Disney anada i tornada + Versailles.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Louvre = Free / Versailles = Free / Torre Eiffel 2n pis = 11.-€ / Disney = 40.-€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Transport públic per París.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - PERPINYÀ - PARÍS
Sortida del lloc origen en autocar cap l’estació de trens de Perpinyà per sortir en el TGV (Tren Alta Velocitat) cap a París. Arribada a París i trasllat en autocar cap el hostel per descarregar maletes i trobar- nos amb el guia local per tal de tenir un primer contacte amb la capital: la Catedral de Notre Dame, el barri Llatí i barri de Saint Germain així com una explicació històrica-turística de la ciutat. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 2 · PARÍS - MUSEU DEL LOUVRE 
Esmorzar i sortida per la visita guiada al Museu del Louvre. Continuació de les visites per la ciutat: els Jardins de les Tuilleries, els Camps Elisis, Plaça de la Concòrdia, el Panteó i la Plaça Vendome. A la tarda, continuarem les visites amb l’Arc de Triomf, el Trocadero i la fantàstica Torre Eiffel. Sopar en restaurant al centre. Al vespre, pujada fins al famós barri de Montmartre i Sagrat Cor. Allotjament.

DIA 3 · PARÍS - DISENY 
Esmorzar i sortida cap el Parc d’Eurodisney on passarem tota la jornada gaudint de totes les seves atraccions. Acabada la jornada de diversió, retorn cap al centre pel sopar i l’allotjament.

DIA 4 · PARÍS - VERSAILLES - ESTACIÓ GARE LIÓ - ESTACIÓ PERPINYÀ - ORIGEN 
Esmorzar i sortida en autocar cap Versailles per tal d’efectuar la visita guiada al seu impressionant Chateau durant el matí. A l’hora convinguda, sortida cap l’estació de trens per tal de prendre el TGV (Tren Alta Velocitat) cap a Perpinyà. Arribada i trasllat posterior cap el lloc d’origen.

Documentació necessària 
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYSO PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions 
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preuals demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables desprésdel seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies