Truca'ns !! 972 108 738

PARÍS - DISNEY Tot en autocar i 2 nits en ruta (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hostel turístic en habitacions lliure distribució 
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a París i Versailles 
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Louvre = Free / Versailles = Free / Torre Eiffel 2n pis = 11.-€ / Disney = 40.-€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - PARÍS 
Sortida del lloc d’origen en direcció a París. Nit en ruta a l’autocar.

DIA 2 · PARÍS 
Arribada a París a primera hora del matí i trobada amb el guia local per tal de tenir un primer contacte a peu amb la capital: la Catedral de Notre Dame, el barri Llatí i barri de Saint Germain així com una explicació històrica-turística de la capital. A la tarda, passejada a peu per la Rue Rivoli, els Jardins de les Tuilleries, la Plaça de la Concòrdia, el Panteó i la Plaça Vendome. Al capvespre, sopar en restaurant i allotjament.

DIA 3 · PARÍS - MUSEUS DEL LOUVRE 
Esmorzar i sortida per la visita guiada al Museu del Louvre. En acabat, continuació de les visites en autocar per la ciutat: els Camps Elisis, l'Arc de Triomf, el Trocadero i la Torre Eiffel. Sopar en restaurant al centre i allotjament.

DIA 4 · PARÍS - VERSAILLES 
Esmorzar i sortida per l’excursió guiada al Castell de Versalles al matí. A la tarda, visita al famós barri de Montmartre i Sagrat Cor. Sopar en restaurant al centre i allotjament.

DIA 5 · PARÍS - DISENY 
Esmorzar i recollida de maletes per col·locar-les a l’autocar i sortir cap el Parc d’Eurodisney on gaudirem de totes les seves atraccions. Acabada la jornada de diversió, nit en ruta cap a casa.

DIA 6 · ORIGEN 
Arribada al lloc d’origen pel matí.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies