Truca'ns !! 972 108 738

PARIS - DISNEY Anada i tornada en tren alta velocitat (4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat en autocar escola – estació trens Figueres – escola
- Bitllet anada i tornada en TGV classe turista
- Estada en confortable hostel turístic en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a París i Versailles
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne.
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - FIGUERES/PERPINYÀ - PARÍS
Sortida del lloc origen en autocar cap l’estació de trens de Figueres/Perpinyà per sortir en el TGV (Tren Alta Velocitat) cap a París. Arribada a París i trasllat en autocar cap el hostel per descarregar maletes i trobar-nos amb el guia local per tal de tenir un primer contacte amb la capital: la Catedral de Notre Dame, el barri Llatí i barri de Saint Germain així com una explicació històrica-turística de la ciutat. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 2 · PARÍS - MUSEU LOUVRE
Esmorzar i sortida per la visita guiada al Museu del Louvre. Continuació de les visites per la ciutat: la Rue Rivoli,els Jardins de les Tuilleries, la Plaça de la Concordia, el Panteó, la Plaça Vendome, els Camps Elisis, Plaça de la Concòrdia, Arc de Triomf i Trocadero. A la tarda, podrem gaudir de la fantàstica Torre Eiffel i el seu entorn. Sopar en restaurant al

DIA 3 · PARÍS - EURODISNEY
Esmorzar i sortida cap el Parc d’Eurodisney on gaudirem de totes les seves atraccions. Acabada la jornada, tornada cap a París pel sopar en restaurant i l’allotjament.

DIA 4 · PARIS – VERSALLES – FIGUERES/PERPINYÀ – ORIGEN
Esmorzar i sortida en transport públic a càrrec del grup en direcció a Versailles per tal d’efectuar la visita guiada al seu fantàstic castell durant el matí.

A l’hora convinguda, sortida cap l’estació de trens per tal de prendre el TGV (Tren Alta Velocitat) cap a Figueres/Perpinyà. Arribada i trasllat posterior cap el lloc d’origen.

 

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies