Truca'ns !! 972 108 738

PARIS - DISNEY Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola - aeroport GRO/BCN – escola
- Autocar pels trasllats aeroport – hostel - aeroport + excursió a Disney
- Estada en confortable hostel turístic en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a París i Versailles
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne.
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Espanya - Paris – Espanya. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - GRO/BCN - PARÍS
Sortida del lloc origen en autocar cap l’aeroport de GRO/BCN per sortir en avió cap a París. Arribada a París i trasllat en autocar cap el centre on descarregarem les maletes al hostel i ens trobarem amb el guia local per tal de tenir un primer contacte amb la capital: la Catedral de Notre Dame, el barri Llatí i barri de Saint Germain així com una explicació històrica-turística de la ciutat. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 2 · PARÍS - MUSEU LOUVRE
Esmorzar i sortida per la visita guiada al Museu del Louvre. En acabat, continuació de les visites per la ciutat amb la Rue Rivoli,els Jardins de les Tuilleries, la Plaça de la Concordia, el Panteó, la Plaça Vendome, els Camps Elisis, Plaça de la Concòrdia, Arc de Triomf i Trocadero. A la tarda, podrem gaudir de la fantàstica Torre Eiffel. Sopar en restaurant i allotjament

DIA 3 · PARÍS – VERSALLES
Esmorzar i sortida en transport públic a càrrec del grup per l’excursió guiada al Castell de Versalles al matí. A la tarda, visita al famós barri de Montmartre i Sagrat Cor. Sopar en restaurant al centre i allotjament.

DIA 4 · PARÍS - EURODISNEY
Esmorzar i sortida cap el Parc d’Eurodisney on gaudirem de totes les seves atraccions. Acabada la jornada, tornada cap a París pel sopar en restaurant i l’allotjament.

DIA 5 · PARIS – GRO/BCN – ORIGEN
Esmorzar i temps disponible per passejar pel centre de París, Opera Antiga, Galeries Lafayette... i realitzar les darreres compres del viatge. A l’hora convinguda, sortida cap l’aeroport i vol cap a GRO/BCN. Trasllat posterior cap el lloc d’origen.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aérea. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies