Truca'ns !! 972 108 738

PARIS I CASTELLS DEL LOIRA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Amboise – Vall de Loira
Sortida en autocar el matí amb destinació Vall de Loira. Realitzarem vàries parades en ruta i una d’elles a Amboise per tal de dinar en restaurant. En acabat, continuarem amb la ruta fins arribar a la Vall de Loira, on ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Vall de Loira – Castell Chambord – Castell de Chenonceau – Paris
Esmorzar a l’hotel i sortida per a, en primer lloc, visitar el Castell Chambord; un dels castells més reconeguts mundialment degut a la seva arquitectura renaixentista francesa molt diferenciada, que barreja formes tradicionals medievals amb estructures clàssiques italianes. Dinar en restaurant a la mateixa zona. A la tarda, visitarem el Castell de Chenonceau; conegut com el “castell de les dones”.

En acabat, ens dirigirem a l’hotel de París. Instal·lació a les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 3. Paris
Esmorzar i sortida per tal de fer la visita del centre de la ciutat: la Catedral de Notre Dame, el barri Llatí i barri de Saint Germain així com el centre històric-turístic de la capital. Pujarem fins a Montmartre i dinar en restaurant. 

A la tarda, visita d’aquest famós barri, seu dels pintors impressionistes del moment, i del Sagrat Cor. Retorn per sopar aviat a l’hotel i dirigir-nos cap el Pont de l’Alma per fer una passejada nocturna en el famós Bateau Mouche, tot gaudint París il·luminat des del riu Sena. Allotjament a l’hotel.

Dia 4. Paris – Louvre
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de visitar l’Hotel des Invalides, els Champs Elisées, l’Arc de Triomf, Trocadero, etc. Tornarem a l’hotel per dinar, i a la tarda, visitarem el famós Museu del Louvre. En acabat, passejarem pels jardins de les Tuileries i la Plaça de la Concòrdia.

Sopar en restaurant i pujada al 2n pis de la Torre Eiffel per contemplar la ciutat il·luminada. Tornada cap a l’hotel i allotjament.

Dia 5. Paris – Versailles
Esmorzar i sortida per l’excursió al Castell de Versalles pel matí. Ens mostraran les diferents cambres disponibles i la seva fabulosa “sala dels miralls”. Tornada cap a la ciutat i dinar a l’hotel. Tarda lliure per gaudir dels museus més interessants de la ciutat o disposar d’una estona de compres per la zona comercial propera a les Galeries Lafayette. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Paris – Ruta – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per tal de realitzar el trajecte de tornada a casa. Pel camí, ens aturarem per dinar en restaurant; i en acabat, continuarem amb la ruta de tornada.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies