Truca'ns !! 972 108 738

PELEGRINATGE A LOURDES

Què inclou i no inclou

INCLOU:
Modern autocar.
Règim de pensió completa tal i com està indicat en el programa de viatge.
Estada en confortable hotel de 3* en habitacions dobles.
Aigua i vi en tots els àpats.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Dossier informatiu del viatge pel grup.

NO INCLOU:
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r ORIGEN – LOURDES
Sortida del lloc d’origen en un modern autocar en direcció a terres franceses per arribar a la petita ciutat de muntanya de Lourdes, considerada un dels llocs de fraternitat i espiritualitat per excel·lència. Durant el camí, farem vàries aturades tècniques, entre elles, una per esmorzar a càrrec del client. Un cop arribats a Lourdes, la qual rep cap d’any milions de peregrins de tots els continents per compartir històries, trobaments i emocions, ens instal·larem a les habitacions del nostre hotel. Tot seguit, gaudirem d’un dinar en el seu restaurant.

A la tarda, disposició ja de temps per un primer contacte amb el Santuari de la Nostra Senyora de Lourdes, situat a la part alta de la ciutat, i del centre de la ciutat per gaudir del seu ambient.

A l’hora indicada, retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 2n LOURDES
Esmorzar i disposició de tota la jornada completa per a gaudir de les activitats religioses programades i visites al Santuari. Tindrem la oportunitat de visitar la famosa Gruta de Massabielle o de les Aparicions. És on, a l’any 1858, a Bernadette Soubirous quan tenia 14 anys se li va aparèixer la Verge Maria i on al fons a l’esquerra trobem la Font que fou descoberta per Bernadette gràcies a les indicacions de la Verge. És molt comú passar per sota la roca per observar la font i la imatge de la Nostra Senyora de Lourdes.

Els llocs de culte essencials per visitar i que formen part del conjunt del Santuari són: la Basílica de la Immaculada Concepció, la Basílica de Saint Pie X, la qual destaca per ser una basílica subterrània; l’Església de Santa Bernadette així com també la Basílica de la Nostra Senyora del Rosari per iniciar el descobriment del Santuari i la seva història.

Dinar, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3r LOURDES – ORIGEN
Esmorzar i disposició de les darreres visites per la ciutat i el seu Santuari. Temps per dur a terme les últimes compres. Dinar al restaurant i, a l’hora indicada, sortida en el modern autocar de tornada en direcció cap al lloc d’origen.

 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies