Truca'ns !! 972 108 738

PIRINEU ARAGONÈS Tot en autocar sense nits en ruta (3 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hotel a Jaca o rodalies en habitacions lliure distribució amb bany/dutxa
- Règim de pensió completa (1 dinar pícnic) menys dinar 1r dia portat de casa
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.
- Guia acompanyant tot el viatge 
- Activitats següents: Senderisme amb monitors especialitzats pel P.N. Vall Ordesa, entrada Pista de gel Jaca per patinatge i activitat de Rafting.

No Inclou
- Extres en hotels i restaurants.
- Altres serveis no indicats.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - OSCA - JACA 
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap Osca on podrem conèixer el seu preciós casc històric amb la seva fabulosa catedral. Acabada la passejada, dinarem amb menjar portat de casa. A la tarda ens dirigirem cap a Jaca on disposarem de reserva a la Pista de patinatge sobre gel per a gaudir d’una estona d’entreteniment i destresa. En acabat, ens instal·larem en les habitacions del nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2 · JACA - P.N. VALL D'ORDESA
Esmorzar i sortida al matí cap a Torla, essent la porta d’entrada al parc Nacional de la Vall d’Ordesa. Avui realitzarem una ruta de trecking preciosa pel paisatge pirinenc més espectacular de la regió. Acompanyats de guies de muntanya caminarem fins arribar als diferents llocsemblemàtics de la ruta fins arribar a l’enigmàtica “Cua de Caball” tot i gaudint pel camí de la seva fauna i flora pirinenca. Dinarem en pic-nic emportat des de l’hotel i retornarem en acabar a Jaca pel nostre descans. Sopar i allotjament. *Nota: Per aquest dia, recomanem portar calçat còmode per caminar i una petita motxilla per posar el pic-nic del dinar i agua per beure durant la caminata.

DIA 3 · JACA - ACTIVITAT RAFITING RIU ESERA - AINSA - ORIGEN 
Esmorzar i sortida cap a la població de Campo on es troba el camp base per a realitzar l’activitat de Rafting pel riu Esera. Enfundats amb els vestits de neoprè, navegarem pel riu acompanyats dels nostres monitors. Acabada l’activitat, dinar en restaurant i visita a la població d’Ainsa. En finalitzar, retorn en autocar cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un incrementde preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies