Truca'ns !! 972 108 738

PIRINEU CATALÀ - ESPORTS AVENTURA Tot en autocar (3 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar 
- Estada en hotel turístic al Pallars Sobirà en lliure distribució
- Règim de Pensió Completa menys dinar del primer dia
- 3 professors acompanyants 
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne 
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup
- Guia professional durant tot el viatge 
- Activitats: Trecking Llac Sant Maurici, combinat canoa-caiac + BTT, Rafting, tot amb monitors especialitzats i l’assegurança corresponent.

No inclou
- Extres en el complex i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – PALLARS SOBIRÀ
Sortida en autocar del lloc origen a les 07:30h en direcció al Pirineu Català, concretament a Espot on farem punt de sortida per realitzar el nostre trecking pels diferents enclaus naturals que acompanyen el Llac de Sant Maurici. Dinarem de menjar portat de casa i gaudirem de l’entorn acompanyats de la ma dels nostres monitors. Acabada la jornada, ens dirigirem cap l’hotel per instal·lar-nos en les habitacions. Sopar, contacte amb l’entorn i allotjament.

DIA 2 · PALLARS SOBIRÀ – RAFTING – ROMÀNIC PALLARS SOBIRÀ
Esmorzar i sortida cap a Llavorsí per tal de preparar-nos i vestir-nos amb el neoprè per gaudir d’un matí dedicat a l’activitat de Rafting en el seu nivell Banzai, un recorregut de 8 kms, de distància a través del Noguera Pallaresa, travessant uns paratges fabulosos.Tornada a l’hotel per dinar i sortida a la tarda per la visita en autocar de diferents poblacions que conformen el Romànic del Pallars Sobirà com Gerri de la Sal, Surp o Ribera de Cardós, entre d’altres. Retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 3 · PALLARS SOBIRÀ – GUINGUETA D’ANEU - ORIGEN
Esmorzar i sortida cap a la Guingueta d’Aneu, al llac de Torrassa per efectuar l’activitat combinada de canoa-caiac i BTT. Dinar en el Camp Base, represa de l’autocar i maletes per retorn cap el lloc d’origen.

Documentació necessàries
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies