Truca'ns !! 972 108 738

PIRINEU CATALÀ I LOURDES

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Boí Taüll – Viella
Sortida en autocar en direcció a la zona de Boí Taüll. Es troba als límits del Parc Nacional d’Aigüestortes, i està replet de poblets; molts d’ells crescuts entorn a magnífiques esglésies del romànic català. 

Dinar en restaurant a aquest mateix municipi. A la tarda, seguirem el camí cap a Viella, la capital de la Vall d’Aran. Un cop allà, ens instal·larem a l’hotel i hi haurà la possibilitat de fer una passejada pel centre. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. Viella – Coll del Portillon – Vall de Lys – Luchon – Bossost
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Luchon. Realitzarem el recorregut pel Coll de Portillon, on podrem gaudir d’unes impressionants vistes fins arribar a la Vall de Lys, on podrem visitar la “Cascade de l’Enfern”, un salt d’aigua espectacular. 

Prosseguirem fins a Luchon, ciutat coneguda pel seu balneari i temps per a la visita de la ciutat. Dinar en restaurant.

A continuació, sortida cap a Bossost. És destí dels turistes francesos que omplen el carrer principal amb el seu comerç. El comerç ha afectat a l’arquitectura Bossost, i en queda constància en moltes de les cases del poble. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Viella – Lourdes
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Lourdes, on podrem visitar “La Gruta”, en la que el 1858, la nena de 14 anys Bernadette Soubirous va dir que havia tingut visions en les que hi apareixia la Verge Maria. Se li atribueixen miraculosos poders curatius a les aigües subterrànies que sorgeixen a “la gruta”. Al seu costat es va construir una Basílica que fou acabada el 1876. Dinar. També podrem visitar la Processó de les Torxes. Retorn a l’hotel per tal de sopar i allotjament.

Dia 4. Viella – Sort – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar en direcció a Sort, un dels pobles més afavorits per la loteria i on es troba la “Bruixa d’Or”. Dinarem en restaurant. A la tarda continuarem amb la ruta de retorn a casa realitzant breus pauses.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies