Truca'ns !! 972 108 738

POLÒNIA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport GRO/BCN – escola
- Trasllats aeroport Varsòvia – Hostel – aeroport Cracòvia
- Estada en confortable hostel a Varsòvia i Cracòvia en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia - Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Gro/Bcn – Polònia – Gro/Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – BCN - VARSÒVIA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Varsòvia. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al ’hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-turística de la capital. Sopar i allotjament.

DIA 2 · VARSOVIA – CRACÒVIA
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per continuar les visites pel centre amb l’anomenada Ruta Reial, repleta d’esglésies, estàtues, palauets i d’altres importants edificis històrics. En acabat, sortida en autocar cap a Cracòvia. Arribada, instal·lació en les habitacions, sopar i allotjament.

DIA 3 · CRACÒVIA – AUSCHWITZ
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per tal de visitar el casc històric de la ciutat amb la plaça del Mercat, el Castell i Catedral de Wawel, entre altres llocs destacables. A la tarda, ens dirigirem cap a Auschwitz, un dels camps de concentració i extermini més grans de l’època nazi. Temps per la seva visita i retorn cap a Cracòvia pel sopar i allotjament.

DIA 4 · CRACÒVIA – MINES WIELICZKA
Esmorzar i sortida cap a l’extra-radi per tal de fer la visita a les mines de sal de Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, càmeres i capelles excavades en roca salina a una profunditat de més de 300 metres. La mina, a part de la seva excepcional bellesa, presumeix també dels 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d'Europa. Retorn cap a Cracòvia per continuar coneguent la ciutat: la fàbrica d’Oscar Schindler, el Parc Planty, la Barbacana o l’antic Quartel General de la Gestapo en poden ser diversos exemples.

DIA 5 · CRACÒVIA – BCN/GRO - ORIGEN
Esmorzar i temps disponible per a darreres visites i compres per la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat en autocar fins a l’aeroport per volar direcció a Barcelona/Girona. Trasllat posterior cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèriaa. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies