Truca'ns !! 972 108 738

PORTUGAL Tot en autocar sense cap nit en ruta (7 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hostels a Lisboa i Porto i hotel en zona perifèria Valladolid en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Lisboa, Coïmbra i Porto
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Monasterio Jeronimos 6€/Biblioteca Univ. Coïmbra10.-€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - SARAGOSSSA - TALAVERA 
Sortida del lloc d’origen en autocar pel matí en direcció a Talavera de la Reina. Aturades tècniques varies pel camí i instal·lació en les habitacions de l’hotel. Temps per una passejada pel centre de la ciutat. Sopari allotjament.

DIA 2 · TALAVERA - CÀCERES - LISBOA 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Càceres. Temps per a passejar pel seu preciós casc històric, un dels més ben conservats d’Espanya. Continuarem la ruta cap a Lisboa per tal d’instal·lar-nos en el nostre allotjament. Trobada amb el nostre guia local per donar-nos la benvinguda i oferir-nos un primer contacte històricartístic a peu del centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 3 · LISBOA  
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per fer una primera panoràmica en autocar on poder observar la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monasterio de los Jeronimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors i la panoràmica de la ciutat que ens dona la ubicació del castell de Sant Jordi. A la tarda, podrem passejar lliurement per la part baixa i més cèntrica amb la Plaça
del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles en la història de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 4 · LISBOA - COÏMBRA - PORTO
Esmorzar i represa de l’ autocar per sortir direcció nord cap a Coïmbra, on ens trobarem amb el nostre guia local per poder gaudir de les seves explicacions i visitar el seu casc històric i la Biblioteca de la Universitat. Acabada la vista, seguirem el nostre camí fins arribar a Porto. Arribada, descàrrega de maletes al hostel i presa de contacte amb l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 5 · PORTO 
Esmorzar i recollida d’autocar i guia local per poder gaudir d’una panoràmica d’Oporto, ciutat històrica que donà nom al seu país. Podrem admirar l’Avinguda dels Aliats, els 5 ponts que travessen la ciutat, dos d’ells de l’arquitecte Eiffel, el casc antic amb la Catedral i el Duero, autèntica riquesa de la ciutat. A la tarda, possibilitat de visitar algunes de les bodegues de Porto ubicades en el mateix port fluvial. Sopar i allotjament.

DIA 6 · PORTO - ZAMORA - ZONA VALLADOLID 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Zamora per visitar les muralles romàniques i els exteriors del castell i la Catedral. En acabat, continuació cap la ciutat castellana de Valladolid on passejarem pel seu centre històric per conèixer la Catedral i la seva plaça Major, la primera en forma rectangular d’Espanya. Sopar i allotjament.

DIA 7 · VALLADOLID - SÒRIA 
Origen Esmorzar i sortida en autocar cap a Sòria. Pararem al monestir de San Juan qui disposa d’un dels claustres més bonics de tot Castella. En acabat, continuarem cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies