Truca'ns !! 972 108 738

PORTUGAL Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat escola – aeroport – escola – Trasllat aeroport Lisboa – hotel / aeroport Porto
- Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Lisboa, Coimbra i Porto
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- Escola 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Monasterio Jeronimos 6€/Biblioteca Univ. Coïmbra10.-€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Lisboa–Bcn.
- Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - LISBOA 
Sortida de l’escola en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Lisboa. Arribada, represa d’equipatge i trasllat cap al hostel. A continuació, sortirem cap al centre amb el nostre guia local, per observar la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monasterio de los Jeronimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors. Sopar i allotjament.

DIA 2 · LISBOA 
Esmorzar i sortida de nou amb el nostre guia per seguir coneixent la ciutat, aquesta vegada la part baixa i més cèntrica amb la Plaça del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles en la història de la ciutat. A la tarda, recomanem una passejada en tramvia per l’interior del casc històric. Sopar i allotjament.

DIA 3 · LISBOA - COÏMBRA - PORTO 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Coïmbra per tal de realitzar una visita guiada pel seu casc històric i la seva Universitat on es troba la coneguda i històrica biblioteca de gran valor tant artístic com en contingut. Continuarem cap a Porto per tal d’arribar i instal·lar-nos en l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4 - PORTO 
Esmorzar i sortida amb el nostre guia local, cap el centre, per tal de passejar i descobrir el centre d’aquesta ciutat, amb el pont de ferro de Eiffel, el casc urbà i el seu riu on es troben tot un conjunt de bodegues de vi de Porto que li donen el nom a la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 5 · PORTO - AEROPORT BCN - ORIGEN  
Esmorzar i temps per fer les darreres compres i passejos per la ciutat. En funció de l’hora de sortida del vol, trasllat cap l’aeroport per prendre el vol cap a BCN. Arribada a l’aeroport de BCN i fi dels nostres serveis.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYSO PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preuals demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables desprésdel seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies