Truca'ns !! 972 108 738

PORTUGAL

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Calatayud – Terres Toledanes
Sortida en autocar en direcció a Calatayud. Aturada a l’àrea de Bellaterra per esmorzar i continuació del trajecte. Parada per dinar en restaurant i seguidament represa de l’autocar en direcció a les terres toledanes. Instal·lació en les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 2. Terres Toledanes – Càceres – Fàtima
Esmorzar i sortida travessant part d’Extremadura per arribar a la preciosa ciutat de Càceres, declarada patrimoni històric de la humanitat, de la que destaquem la seva Catedral, la Casa del Sol o la Casa dels Golfins. Temps per la seva visita i dinar. A la tarda, continuació del nostre recorregut fins arribar a Fàtima. Instal·lació en l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Fàtima – Óbidos – Alcobaça – Nazaré
Esmorzar a l’hotel i sortida per la visita d’Óbidos. El seu nom en llatí significa ciutat fortificada. Dinar en restaurant. També realitzarem una visita a Alcobaça i Nazare, amb els seus monuments, curiositats, el nucli, etc. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. Fàtima – Lisboa
Esmorzar i sortida en autocar per tal d’efectuar la visita als llocs més emblemàtics de Lisboa, com la Torre de Betlem, el monument als Jerónimos, la Catedral en estil Manuelino, el Palau de las Necesidades, els Jardins del Marquès de Pombal i les instal·lacions utilitzades per l’Exposició Universal. Dinar a l’hotel i a la tarda visita de la part històrica del centre de la ciutat amb la Plaça del Rossio, la Plaça del Comercio i el barri de l’Alfama, repleta de colors i sensacions. En acabat, retorn a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 5. Fàtima – Coimbra
Esmorzar a l’hotel i sortida per la visita a la preciosa ciutat de Coimbra, de gran renom pel seu entorn Universitari i el seu casc històric. Dinar en restaurant a la mateixa ciutat. A la tarda, temps lliure per visitar i passejar per a la meravellosa ciutat de Fàtima. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Fàtima – Ciudad Rodrigo – Aranda de Duero
Esmorzar i sortida cap a la fantàstica ciutat de Ciudad Rodrigo per la visita del seu casc històric amb la seva Plaça Major, les seves muralles i l’exterior del seu castell. Dinar en restaurant i en acabat, ens dirigirem a Aranda de Duero per passejar pel seu centre i a continuació instal·lar-nos a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7. Aranda de Duero – Saragossa – Origen
Esmorzar i sortida per tal de realitzar el trajecte de retorn a casa. Ens aturarem a Saragossa per gaudir de l’últim àpat de comiat del viatge. A la tarda, continuarem amb la ruta fins arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies