Truca'ns !! 972 108 738

PORTUGAL Tot autocar i 1 sola nit en ruta d'anada (7 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hostels a Lisboa i Porto i hotel en zona perifèria Valladolid en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Lisboa, Coimbra i Porto
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: ORIGEN – CÀCERES
Sortida del lloc d’origen en autocar a les 00:10h en direcció a Càceres. Nit en ruta a l’autocar.

DIA 2on: CÀCERES - LISBOA
Arribada pel matí a Càceres i temps per a passejar pel seu preciós casc històric, un dels més ben conservats d’Espanya. Continuarem la ruta cap a Lisboa per tal d’instal·lar-nos en el nostre allotjament. Trobada amb el nostre guia local per donar-nos la benvinguda i oferir-nos un primer contacte històric-artístic a peu del centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 3er: LISBOA
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per fer una primera panoràmica en autocar on poder observar la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monasterio de los Jeronimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors i la panoràmica de la ciutat que ens dona la ubicació del castell de Sant Jordi. A la tarda, podrem passejar lliurement per la part baixa i més cèntrica amb la Plaça del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles en la història de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 4art: LISBOA – COIMBRA – PORTO
Esmorzar i represa de l’ autocar per sortir direcció nord cap a Coimbra, on ens trobarem amb el nostre guia local per poder gaudir de les seves explicacions i visitar el seu casc històric i la Biblioteca de la Universitat. Acabada la vista, seguirem el nostre camí fins arribar a Porto. Arribada, descàrrega de maletes al hostel i presa de contacte amb l’entorn. Sopar i allotjament

DIA 5è: PORTO
Esmorzar i recollida d’autocar i guia local per poder gaudir d’una panoràmica d’Oporto, ciutat històrica que donà nom al seu país. Podrem admirar l’Avinguda dels Aliats, els 5 ponts que travessen la ciutat, dos d’ells de l’arquitecte Eiffel, el casc antic amb la Catedral i el Duero, autèntica riquesa de la ciutat. A la tarda, possibilitat de visitar algunes de les bodegues de Porto ubicades en el mateix port fluvial. Sopar i allotjament.

DIA 6è: PORTO – ZAMORA – ZONA VALLADOLID
Esmorzar i sortida en autocar cap a Zamora per visitar les muralles romàniques i els exteriors del castell i la Catedral. En acabat, continuació cap la ciutat castellana de Valladolid on passejarem pel seu centre històric per conèixer la Catedral i la seva plaça Major, la primera en forma rectangular d’Espanya. Sopar i allotjament.

DIA 7è: ZONA VALLADOLID – SÒRIA – ORIGEN
Esmorzar i sortida en autocar cap a Sòria. Pararem al monestir de San Juan qui disposa d’un dels claustres més bonics de tot Castella. En acabat, continuarem cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies