Truca'ns !! 972 108 738

PORTUGAL Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat escola – aeroport – escola – Trasllat aeroport Lisboa – hotel / aeroport Porto
- Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
– Guies locals de ½ dia
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne - escola
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Lisboa – Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1er: AEROPORT BCN – LISBOA
Sortida de l’escola en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Lisboa. Arribada, represa d’equipatge i trasllat cap al hostel. A continuació, ens dirigirem cap al centre per observar la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monasterio de los Jeronimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors. Sopar i allotjament.

DIA 2on: LISBOA
Esmorzar i sortida de nou al matí per seguir coneixent la ciutat, aquesta vegada la part baixa i més cèntrica amb la Plaça del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles en la història de la ciutat. A la tarda, recomanem una passejada en tramvia per l’interior del casc històric. Sopar i allotjament.

DIA 3er: LISBOA - COIMBRA - PORTO
Esmorzar i sortida en autocar cap a Coïmbra per tal de visitar el seu casc històric i la seva Universitat on es troba la coneguda i històrica biblioteca de gran valor tant artístic com en contingut. Continuarem cap a Porto per tal d’arribar i instal·lar-nos en l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4art: PORTO
Esmorzar i sortida cap el centre per tal de passejar i descobrir el centre d’aquesta ciutat, amb el pont de ferro de Eiffel, el casc urbà i el seu riu on es troben tot un conjunt de bodegues de vi de Porto que li donen el nom a la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 5è: PORTO – AEROPORT BCN/GRO - ORIGEN
Esmorzar i temps per fer les darreres compres i passejos per la ciutat. En funció de l’hora de sortida del vol, trasllat cap l’aeroport per prendre el vol cap a BCN. Arribada a l’aeroport de BCN i fi dels nostres serveis.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies