Truca'ns !! 972 108 738

PRAGA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Praga – Hostel – aeroport Praga
- Autocar privat excursió a Terezín
- Estada en confortable hostel a Praga en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Praga i Guia Terezin del Museu
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup-1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs: Castell Praga + Palau Reial + Catedral + C. d’Or = 7€ / Camp Terezin = 8€
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Praga–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - PRAGA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Praga. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el nostre guia local qui ens farà una explicació artística-cultural de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 2 · PRAGA 
Esmorzar al hostel i sortida per trobar-nos amb la nostra guia i continuar les visites previstes pel casc històric de la ciutat tot i descobrint la plaça antiga amb l’ajuntament, la Torre de la Pólvora, el Rellotge Astronòmic i el Pont de Carles on sovint es troben diferents artistes ambulants amenitzant la jornada. Acabades les visites, retorn cap el hostel pel sopar i allotjament.

DIA 3 · PRAGA 
Esmorzar i trobada de nou amb la nostra guia local per tal de continuar coneixent aquesta preciosa ciutat amb el famós
Castell de Praga amb el Palau Reial, Catedral de San Vito i el Carrer d’Or. A la tarda, coneixerem l’anomenada “Nove Mesto” o ciutat nova amb la plaça Wenceslau i l’estàtua eqüestre de Carles IV, el Teatre Nacional i el Museu de la Ciència. Sopar i allotjament.

DIA 4 · PRAGA - CAMP CONCENTRACIÓ TEREZÍN 
Esmorzar i sortida en autocar per l’excursió a la població de Terezín, ubicat a 60 kms de Praga direcció nord. Aquí disposarem d’una guia de parla castellana per ensenyar-nos els horrors que tingueren lloc durant el període nazi. Retorn cap a Praga per tal de passejar pel barri jueu de Josefov, antic nucli social jueu on es disposen les diferentsSinagogues i el famós cementiri. Sopar i allotjament.

DIA 5 · PRAGA - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i temps per fer maletes. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies